FOTBAL  »  Superliga  »  PLECĂRI

Se anunță plecări masive de la un club din Liga 1: "Au venit aici crezând că vor duce un trai liniștit. Uite că nu e așa!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 noiembrie 2017 20:01

Cristi Pustai, antrenorul lui Gaz Metan, se mulțumește cu punctul obținut în meciul cu FC Voluntari, scor 1-1, însă spune că vor pleca mulți jucători în iarnă.

"În prima repriză am avut două ocazii mari, dar am greșit. Până la urmă e un punct bun. Jocul ne-a arătat că trebuie să avem speranțe.

Vor mai pleca jucători care au crezut că vin la Mediaș să ducă un trai liniștit. Uite că nu e așa! Aici trebuie să muncești!", a declarat Pustai la TV Telekom Sport.

"Ne-am pus mari speranțe în acest joc. Am avut 1-0, dar am fost lipsiți de concentrare. La gol am alunecat, mai devreme puteam să fac un fault, însă mi-a fost frică, pentru că aveam galben" 
Milan Mitici, Gaz Metan

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  27 Noiembrie 2017, 06:27

...degeaba muncesc ...tot o sa cada ...

dinamo_fan
dinamo_fan  •  26 Noiembrie 2017, 20:43

trai linistit in Romania ca jucator de fotbal ?? ahahah.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează