FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Se bat echipele pentru el! Kayserispor și CFR Cluj nu mai sunt singurele echipe care-l vor pe Ioniță » 3 nume noi îl doresc: "E Juan Mata de România"

Articol de GSP - Publicat marti, 26 decembrie 2017 10:34

Alex Ioniță este unul dintre cei mai disputați fotbaliști ai Ligii 1 în această iarnă. Mijlocașul ofensiv al Astrei e dorit de mai multe echipe.

CFR Cluj nu este singura care-l dorește. A devenit o țintă și pentru alte echipe din Turcia în afara lui Kayserispor, care chiar a negociat pentru român.

Cele 10 goluri marcate pentru echipa lui Edi Iordănescu l-au adus în atenția lui Bursaspor, Goztepe și Osmanlispor, anunță turcii de la Trscouts. Sursa citată îl compară cu Juan Mata și Bernardo Silva.

"Calitățile lui sunt tehnica, controlul balonului, pasa decisivă și finalizarea. Știe să rezolve un meci folosindu-se de aceste calități pe spații mici. Poate pune pericol pe orice poziție din ofensivă ar juca", scriu turcii.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
spinoza
spinoza  •  26 Decembrie 2017, 17:49
Postat de duffyduck pe 26 Decembrie 2017, 13:58

Sa fii Juan Mata de Romania e aceeasi chestie cu Dacia e Mercedes de Romania

Ahahahaha! Bravo, foarte tare!

haideusicfr
haideusicfr  •  26 Decembrie 2017, 13:59
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Yes!

duffyduck
duffyduck  •  26 Decembrie 2017, 13:58

Sa fii Juan Mata de Romania e aceeasi chestie cu Dacia e Mercedes de Romania

Vezi toate comentariile (26)
Comentează