FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Se confirmă! Craiova l-a vrut pe Tandia în locul lui Mitriță! Șefii lui Sepsi răspund categoric: „Vrem o sumă cam cu 6 zero-uri” ;)

Articol de GSP - Publicat joi, 07 februarie 2019 09:15

Cu 8 milioane de euro în conturi după vânzarea lui la Alexandru Mitriță la New York City FC, patronul Mihai Rotaru a încercat să acopere golul lăsat în lot cu Ibrahima Tandia, francezul minune de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Reinventat de când a venit în România, prețul lui Tandia a crescut treptat, iar covăsnenii nu concep să se despartă de el pentru mai puțin de un milion de euro.

"E adevărat că am discutat cu cei de la Craiova. N-a fost o propunere concretă din partea lor, ci doar o discuție de principiu. Vă spun sincer că s-a vorbit despre un preț care nu ne permite să-l vindem pe Tandia. Tandia a demonstrat că e un fotbalist peste media campionatului.

Dacă ei au luat 8 milioane pe Mitriță, atunci și pe Ibrahima trebuie să se plătească o sumă mai mare, așa, cam cu 6 zerouri. Tandia va pleca doar în momentul în care va sosi o ofertă corectă pentru el", a zis directorul sportiv al celor de la Sepsi, Janos Bokor, pentru GSP.

Surse autorizate susțin că juveții au licitat până la 500.000 de euro, în vreme ce ardelenii nici n-au vrut să stea la discuții dacă suma de transfer nu depășește un milion de euro. 

Au refuzat și Adana

Oficialii lui Adana Demirspor, ocupanta locului 8 în prima ligă turcă, l-au urmărit atent în cantonamentul din Antalya pe mijlocașul lui Sepsi și au făcut o ofertă pentru acesta de 450.000 de euro. Varianta a fost însă respinsă imediat de conducătorii lui Sepsi. Nu e singura propunere pe care fotbalistul a avut-o din acea zonă. Sivasspor, locul 9 din prima divizie, s-a interesat și ea de el. Reacția șefilor lui Sepsi? I-au mărit salariul! 

900.000 €e cota mijlocașului pe transfermarkt, cu 500.000 peste cea din urmă cu un an, când a venit la Sepsi

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
doomsday1
doomsday1  •  08 Februarie 2019, 01:03
Postat de Dan Stoica pe 07 Februarie 2019, 13:05

Ați făcut calculele de nenumărate ori și încă nu ați priceput că la Craiova au rămas doar 6 milioane de euro.

4,9 milioane de euro a ramas clona csu daca este adevarata suma de transfer. oricum,uriasa,daca te gandesti ca,clona csu nu face nimci nici intern si nici international. este ceva putred acolo,s-au luat 4 milioane pe pet55aqrda ivan si acum 4,9 milioane pe mitrita,foarte suspect. bine ca banii aia nu se duc la echipa si clona csu oricum nu are viitor,acolo oricand poate disparea echiipa.

invinctus
invinctus  •  07 Februarie 2019, 16:43

Gata vreti bani multi pe el .... Nu sta Craiova in asta mai ales ca eu cred ca asta are peste 40 de ani nu are cat scrie in certificat !!!

464171420412899
Dan Stoica  •  07 Februarie 2019, 13:05

Ați făcut calculele de nenumărate ori și încă nu ați priceput că la Craiova au rămas doar 6 milioane de euro.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează