FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CFR CLUJ, SÂMBĂTĂ, 20:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Se face voia lui Becali! Cum va juca CFR în finala campionatului cu Viitorul: "O să se spună că am stat capră" » Un titular s-a scuzat și a spus că nu poate juca

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 mai 2017 13:11

CFR Cluj va juca sâmbătă pe terenul celor de la Viitorul, iar FCSB și Dinamo speră ca elevii lui Miriuță să câștige pentru a mai avea șanse la titlu. 

Pentru meciul cu echipa lui Hagi, Miriuță ar putea să nu conteze pe portarul Traian Marc. Acesta ar reuza să joace, fiind afectat de acuzele de blat apărute după meciul cu Dinamo, 0-3, în care a greșit la primul gol.

Potrivit ziarului Libertatea, Marc le-a spus unor apropiați că nu este pregătit mental să joace cu Viitorul și că este de părere că va fi criticat indiferent de evoluție. Portarul ar crede că dacă va apăra bine, se va spune că a gafat intenționat cu Dinamo, iar dacă va gafa, va fi acuzat din nou de blat. 

 Iuliu Mureșan: "Marc este foarte afectat"

Contactat de GSP.RO, Iuliu Mureșan, președintele celor de la CFR Cluj, a vorbit despre portar, confirmând că este afectat de cele apărute după meciul Dinamo și a vorbit și despre jocul cu Viitorul.

- Domnule Mureșan, care e situația lui Marc?

- Marc acuză discuțiile apărute după meciul cu Dinamo. Este foarte afectat. M-a sunat chiar după meci și mi-a spus asta. Eu consider că la meciul cu Dinamo a fost o greșeală omenească. Mergem mai departe. La portar, orice greșeală se vede imediat. Vom vedea dacă va apăra. Antrenorul va decide. Va trebui să aleagă între Marc și Vâtcă, pentru că Mincă este accidentat.

- Ce alte probleme de lot mai aveți?

- Tiago Lopes este suspendat, iar Camora și Gomelt au probleme și nu vor juca. Bud acuză și el ceva dureri, dar cred ca va fi apt. Omrani s-a antrenat normal și va juca.

- Cum veți aborda meciul cu Viitorul?

- Vom merge să jucăm cu cea mai bună echipă. Vom folosi cel mai bun "11" pe care îl avem și vom încerca să câștigăm.

Se repetă situația din meciul cu dinamo

După ce la meciul cu Dinamo în poarta clujenilor s-a aflat un fost dinamovist, la meciul cu Viitorul ar putea apăra un fost jucător al echipei lui Hagi. Dacă Marc nu va juca, Miriuță va trebui să mizeze pe Cosmin Vâtcă. 

Vâtcă, 34 de ani, a fost legitimat la Viitorul, între iulie 2012 și februarie 2014. Acesta a jucat și Steaua, între 2007 și 2009, și a mai apărat la Oțelul, Rapid și Gaz Metan.

În acest sezon, Vâtcă a apărat 3 în meciuri. 

Echipa probabilă CRF: Vâtcă - Peteleu, Horj, Larie, Al. Chiriță - L. Rus, C. Deac, Nouvier, Al. Păun - Omrani, Bud

Miriuță anunță 3 absențe

Vasile Miriuță, antrenorul lui CFR Cluj, a declarat că echipa din Cluj nu va putea conta pe 3 jucători.

"Dacă unii sunt așa buni, de ce n-au câștigat campionatul? Că au fost la mâna lor. Trebuiau să bată pe Dinamo, pe Viitorul și erau campioni. Acum 3 săptămâni se striga prin mașini în București «Campionii, campionii!».

Noi vom juca și la Viitorul cu cea mai bună echipă pe care o am la dispoziție. În afară de Camora, Gomelt și Tiago Lopes, toți vor intra.

Nu trebuie să ne spună domnul Becali cu cine să jucăm. Deac și Omrani au fost la fiecare meci, vor juca Rus, Păun, Nouvier, Peteleu, Larie și Horj. Va juca cea mai bună echipă. Ne interesează să nu ne facem noi de râs", a spus Miriuță potrivit TV Dolce Sport.

 

"Mergem să căștigăm la Viitorul. Dacă ne bate Viitorul, o să se spună că am stat capră. Dacă batem Viitorul, o să se spună ca Miriuță e dinamovist și a tras pentru Dinamo" Vasile Miriuță

SE ÎNDEPLINEȘTE DORINȚA LUI BECALI

Gigi Becali este sigur că CFR o va încurca pe Viitorul și a cerut, în direct la TV, ca Deac și Omrani să joace, iar Marc să nu fie folosit.

"Noi ne vedem de treaba noastră, o vom spulbera pe CSU Craiova. Am înțeles că CFR Cluj le-a dat liber străinilor, dar va juca cu rezervele pe care le are. Să joace Deac, Omrani și cei doi fundași români cu Viitorul.", a spus Gigi Becali la TV Digi Sport.

  • Viitorul - CFR Cluj se joacă sâmbătă, de la 20:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și va fi în direct pe TV Digi Sport 1, TV Dolce Sport 1 și LookTV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (52)
1951032148473790
Lajos Kovacs  •  10 Mai 2017, 23:47

tota lumea spuneca cfr dinamo a fst blat dar s-a uitat sa se pomeneasca de arbitru care a avut o contributie deosebita dar pe el nu e voie sa condamni de ceva necurat avind in vedere ca specialisti au declarat ca cfr a avut doua penalty neacordate?

bogat
bogat  •  10 Mai 2017, 17:26
Postat de de_pe_tarnave pe 10 Mai 2017, 16:01

Stii vorba aia: Daca taceai filosof ramaneai! Nu e vorba de tine, e vorba de Marc si Larie care au dat niste declaratii ce frizeaza cu blatul.

Marc a spus ca orice ar spune nu va fi crezut in nebunia asta si ca in opinia lui a fost faultat la faza golului. Mai apoi a revenit declarand ca-l da in judecata pe Duckadam pentru calomnie. Larie a avut o declaratie la limita plansului, nimic deosebit. Dar cat de idioti sa fi fost sa faca blat si sa mai si dea indicii de asa ceva la presa imediat dupa meci? Daca accepti sa faci un lucru ilegal atunci esti pregatit si sa-l dezminti vehement. Daca vrei sa acuzi ceva la meciul asta, atunci poti spune ca arbitrajul a dezavantajat CFR pentru ca putea sa le dea un penalty. Daca CFR nu avea meci cu Viitorul in ultima etapa atunci presa nici nu se ostenea sa comenteze prea mult meciul asta. Dar cum Viitorul e principala favorita la titlu, e clar ca toata armada propagandistica a lui Gigi trebuie sa puna presiune pe CFR si sa-i faca sa se simta vinovati si obligati sa scoata puncte acolo. Ca astfel mergeau in vacanta la Ovidiu, nu mai era nimic de pierdut sau de castigat. Inteleg ca doare sa vezi cum echipa favorita se distanteaza de un titlu pe care il acontase deja de la inceputul campionatului. Au cumparat tot, au luat la sus competitorii, dar ciobanul si lingaii lui din echipa tehnica au reusit sa distruga jucatori si sa ajunga sa depinda de altii. Macar sa fi fost umili si sa-si recunoasca greselile. Dar tot aroganti si acuzatori raman. Asa ca merita sa piarda titlul, de preferat cu o infrangere cu CSU.

bakunin
bakunin  •  10 Mai 2017, 16:02
Postat de dinamo_fan pe 10 Mai 2017, 15:07

mai este vreun campionat in lume unde echipa sistemului face 11le echipelor adverse..cine sa joace, cine sa nu joace ? macar in congo, korea de nord sau cuba ? sau nici macar acolo ?

Ia fa tu un sondaj, si stabileste-te in oricare din tarile alea. Vei gasi un gelu eftimie pe placul tau

Vezi toate comentariile (52)
Comentează