FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CHIAJNA 3-0

Se ia în calcul demiterea lui Dorinel Munteanu » Omul care a salvat Chiajna în trecut ar putea reveni

Articol de - Publicat sambata, 22 decembrie 2018 13:28

Conducerea Concordiei Chiajna va lua o decizie în ceea ce privește viitorul lui Dorinel Munteanu pe banca ilfovenilor în următoarele zile, după eșecul de aseară, 0-3 cu Sepsi.

Chiajna e penultima în Liga 1, cu 17 puncte, iar Dorinel Munteanu ar putea fi demis. Posibilul înlocuitor al ”neamțului” este Adrian Falub (47 de ani).

Falub e liber de contract, după despărțirea de Universitatea Cluj, și pare dispus să revină din nou la cârma unei echipe de prim eșalon. Acesta ar fi un plus pentru că în sezonul 2015-2016 tot el a salvat Concordia Chiajna de la retrogradare.

Mai mulți jucători ai Concordiei Chiajna s-au plâns de antrenamentele lui Dorinel, care pare să nu mai fie dorit de vestiar.

Falub a antrenat de-a lungul carierei echipe precum Universitatea Cluj, Sportul Studențesc, FCM Târgu Mureș, Poli Iași, UTA Arad, Al Urooba și Chiajna.

Citește și:

EXCLUSIV Informații șocante de la un club din Liga 1: "Antrenamentele sunt jalnice, suntem neplătiți de luni de zile, ne trec primele ca salarii"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close