FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Se îndoiește Becali de el? A pus mâna pe telefon și a sunat un patron din Liga 1: "Îmi dai 500.000 de euro și portarul"

Articol de GSP - Publicat marti, 03 aprilie 2018 14:29

Olimpiu Moruțan, mijlocașul de 18 ani aflat în proprietatea FCSB și împrumutat până în vară la FC Botoșani, trece printr-o formă slabă în Liga 1 și a fost la un pas să rateze transferul la echipa roș-albastră.

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, a dezvăluit că Gigi Becali l-a sunat în urmă cu câteva zile și i-a propus să-l păstreze pe Olimpiu Moruțan, patronul FCSB fiind dispus să renunțe la mijlocaș în schimbul a 500.000 de euro și portarul Alberto Cobrea.

"Eram la o întâlnire și m-am trezit cu un telefon de la Gigi Becali. Prima dată mi s-a părut serios în discuţie. Mi-a spus că pot să îl opresc definitiv pe Moruţan dacă vreau, dar trebuie să îi dau 500.000 de euro înapoi plus pe portarul Cobrea.

După ce am intrat un pic în ceaţă deoarece am fost luat aşa prin surprindere, Becali a renunţat. Nu am de unde să îi mai dau acum banii înapoi lui Gigi, dar dacă el vrea să discutăm despre Cobrea separat, atunci sunt dispus să o facem. Nu se mai pune problema ca Moruţan să mai rămână la noi. Am discutat cu Gigi pe tema acestui subiect. Şi mâine i l-aş da lui Gigi pe Cobrea", a spus Valeriu Iftime pentru Fanatik.

70.000.000 €este clauza pe care Becali i-a pus-o lui Moruțan

Moruţan a semnat pe 5 ani cu FCSB. Va pleca de la un salariu, în primul sezon, de 120.000 de euro care va creşte cu câte 25.000 de euro de la an la an. În ultimii doi ar urma să încaseze o medie de peste 200.000 de euro. FCSB a plătit 700.000 de euro pentru Moruțan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează