FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

Se întâmplă în Liga 1! Un fotbalist a fost luat pe sus de Poliție din biroul președintelui după ce a făcut scandal

Articol de GSP - Publicat marti, 21 noiembrie 2017 13:59

Romario Kortzorg a ajuns în România la 1 iulie 2015 și a semnat cu ASA Târgu Mureș, apoi a ajuns la Dinamo, Astra și, ultima dată, la Concordia Chiajna. La niciuna dintre aceste echipe n-a convins, însă acum a plecat din țară cu scandal.

Aripa stângă în vârstă de 28 de ani și-a reziliat contractul cu Chiajna în urmă cu două săptămâni, însă luni s-a întors la club pentru a-i cere președintelui Cristian Tănase încă două salarii.

Cele două părți n-au ajuns la un numitor comun, iar fotbalistul olandez a început să urle în biroul lui Tănase, să trântească și să lovească în mobilier! Poliția Locală a intervenit rapid și l-a scos pe Kortzorg din birou, lucru confirmat chiar de președintele Concordiei Chiajna.

"Este adevărat că a fost un conflict verbal cu Kortzorg, dar nu vreau să dezvolt acest subiect. Chiar nu are sens. Am reziliat de comun acord înţelegerea acum câteva zile", s-a rezumat să spună Cristian Tănase la TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
onduku
onduku  •  21 Noiembrie 2017, 15:49
Postat de Razvan Marcel pe 21 Noiembrie 2017, 15:28

Pai inteleg nu il mai vreti in echipa,dar platiti salarul pe cele doua luni ca asa se normal.

Semnase deja rezilierea din pacate.

749913671784643
Razvan Marcel  •  21 Noiembrie 2017, 15:28

Pai inteleg nu il mai vreti in echipa,dar platiti salarul pe cele doua luni ca asa se normal.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close