FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CFR CLUJ, AZI, ORA 20:00, GSP.RO, DIGI 1, DOLCE 1, LOOK

Se întoarce Valiza! Gigi Becali l-a luat pe Larie, urmează încă un jucător de la CFR!

Articol de - Publicat sambata, 13 mai 2017 00:00

"Am intervenit eu şi o să vedeţi că Steaua va câştiga titlul!". Gigi Becali a făcut o promisiune, dar nu a dezvăluit ce anume înseamnă "am intervenit".

Gazeta Sporturilor a aflat la ce face trimitere patronul Stelei. Este vorba despre o practică la care Becali a apelat în trecut şi la care renunţase în ultima perioadă, însă nu din proprie voinţă, ci după ce a avut probleme în justiţie în urma Cazului Valiza, din vara lui 2008.

Larie a fost în București ieri

Ieri, Gigi Becali l-a convins pe unul dintre căpitanii CFR-ului, Ionuţ Larie, să accepte să vină la Steaua după finalul sezonului. CFR s-a aflat în Bucureşti de joi seară până ieri după prânz, când a plecat spre Constanţa. Cum fundaşul central va termina contractul cu clujenii, Becali a negociat direct cu el şi ar fi obţinut deja OK-ul acestuia. Interesul pentru Larie e mai vechi din partea Stelei, însă Becali a văzut acum o oportunitate perfectă în a încerca să stimuleze CFR-ul, prin intermediul unui om de bază.

Urmează Horj?

Larie nu e singurul fotbalist la care Becali a avut "intrare" în acest play-off. A negociat şi cu Deac şi, în ciuda faptului că acesta l-a refuzat, Gigi a făcut publică promisiunea pe care Ciprian i-ar fi făcut-o: "Până la urmă i-am făcut un bine, l-am ajutat să-şi facă un salariu mai mare, iar băiatul mi-a mulţumit şi mi-a zis că el mă va face campion". În plus, în afara lui Larie, Becali îl vrea şi pe Horj, pentru care e gata să facă o ofertă mare în cazul în care CFR o va ajuta pe Steaua să iasă campioană.

Evită corupția în acest mod?

Practic, strategia lui Becali e aceea de a stimula financiar şi pe CFR, dar şi pe jucătorii ei, fără însă a intra în contradicţie cu ceea ce prevede legea: o primă acordată direct, chiar şi ca recompensă pentru un eventual rezultat pozitiv, ar fi considerată corupţie!

10.000 €e salariul pe care Larie îl va avea la Steaua în următorii 2 ani începând din vară

"Eu sper să câștige Viitorul titlul, le țin pumnii. Cât despre Steaua, sunt închise de mult ușile pentru un transfer al meu acolo"
Ionuţ Larie, în urmă cu două săptămâni

Gigi are jumătate din CFR ;)

Prin strategia pe care a făcut-o în ultimele zile, Becali a reuşit practic să se asigure că măcar jumătate din formula de start a CFR-ului îi e fidelă. În poartă aproape sigur nu va fi Marc, pe care Gigi l-a acuzat de non-combat cu Dinamo, va intra Vâtcă, portar care în trecut a fost şi pe la Steaua. Apoi, cuplul de fundaşi centrali va fi format din Larie şi Horj. Primul e deja al Stelei, al doilea are şi el şanse mari să se îmbrace în roş-albastru. Ultimii doi "acontaţi" de Gigi sunt Deac şi Omrani, pe ultimul patronul FCSB-ului l-a cerut în mod insistent în primul 11 în ultimele zile! Ceilalţi care vor fi titularizaţi de Miriuţă: Rus, Petelu, Nascimento, Nouvier, Păun și Dan Roman.

Condamnat 3 ani pentru "dosarul Valiza"

Gigi Becali a avut de suferit în 3 speţe diferite, în justiţie, una dintre ele fiind implicarea lui în "dosarul Valiza". Înaintea ultimei etape din sezonul 2007-2008, Becali a trimis la Cluj o valiză cu 1,7 milioane de euro, pentru a-i stimula pe jucătorii Universităţii Cluj, care urmau să joace cu CFR. Steaua avea nevoie să nu câştige CFR pentru a putea lua titlul, exact cum e situaţia astăzi, înainte de Viitorul - CFR. Procurorii i-au prins pe oamenii lui Becali la Cluj, au confiscat banii, dosarul a ajuns în instanţă, iar verdictul final a fost Gigi condamnat la 3 ani de închisoare cu executare!

Metronom în ultimii 7 ani!

Larie e un fotbalist care a jucat în mod constant în jur de 30 de meciuri pe sezon, în fiecare din ultimii 7 ani, indiferent de numele echipei la care a activat. În plus, Larie e şi un marcator, în ciuda postului să de fundaş central.

 clipboard01

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (34)
haideusicfr
haideusicfr  •  18 Mai 2017, 20:22

Paun ar fi bun la Steaua!

haideusicfr
haideusicfr  •  14 Mai 2017, 20:18

Dar cum era Cadu cel dinaintea lui Larie? Mult mai ferm in aparare , executant perfect al loviturilor de la 11 metri ,etc . CFR a fost cu el in Ch L si nu s-a facut de ras.

brancusi
brancusi  •  13 Mai 2017, 15:20

Trebuie sa fii Jules Verne si Isaac Asimov la un loc ca sa-l vezi pe Larie in UCL sau pe Tanase valorand 30 de milioane de euro,asa ca dezavuez total comentariile depreciative la adresa distinsului domn Gigi Becali,sa traiasca!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează