FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Se sfâșie între ei! Ionel Dănciulescu, critici dure la adresa lui Florin Bratu: "S-au făcut greșeli enorme! Ce vină are domnul Negoiță, că a dat mână liberă?"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 ianuarie 2019 08:28

Situația dramatică de la Dinamo naște noi conflicte. De data aceasta, Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al echipei, l-a atacat pe Florin Bratu, antrenorul cu care "câinii" au început sezonul, reproșându-i acestuia strategia creionată vara trecută. 

"În vară s-au făcut greșeli enorme. Enorme, da, din punctul meu de vedere. De selecție, de absolut tot. Condițiile au fost foarte bune. Domnul Negoiţă ce vină are, că a dat mână liberă?

Probabil trebuia dată mai multă încredere anumitor jucători, care confirmaseră, într-o oarecare măsură, în acel play-out. Obiectivul nostru și al meu, din acel moment, era ca doi-trei jucători tineri să-i avem titulari cerți în acest sezon", a declarat Dănciulescu, la TV Digi Sport.

Florin Bratu a preluat-o pe Dinamo în februarie 2018, reușind să câștige play-out-ul la prima sa experiență importantă din antrenorat. A fost demis după 9 etape din actualul sezon din cauza rezultatelor slabe.

Citește și: Detalii de ultim moment despre achizițiile lui Dinamo » Mircea Rednic vrea să aducă 6 jucători la echipă: "Sunt foarte multe discuții"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
redbuldog
redbuldog  •  06 Ianuarie 2019, 10:23

Despre ce obiectiv de promovare al tinerilor vorbim Danciule..!?S-au distrus sistematec generatii intregi,de cand a venit Negoitza ,pai unde sunt campionii de juniori,cati au fost promovati sau transferati pe sume care sa asigure macar autofinantarea..?La club e cel mai prost management,dintre toate echipele din liga1,multi il crediteaza pe Rednic cu sperante exagerate,intr-o redresare a situatiei dezastruoase,dar se pare ca perspectiva e una ,,din put in lac.." adica ,,scufundarea" continua!

agentul0007
agentul0007  •  06 Ianuarie 2019, 10:05

"Se sfâșie între ei!" ce titlu .

agentul0007
agentul0007  •  06 Ianuarie 2019, 09:58
Postat de ray51 pe 06 Ianuarie 2019, 09:49

Danciule, tu unde erai pe vremea lui Bratu?

din cate tin eu minte bratu nu a vrut sa fie danciu pe langa el , vroia sa faca el tot . tin minte lui nu ii convenea ca unii jucatori se duc sa discute cu danciu in loc sa discute el bratu .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează