FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CONCORDIA CHIAJNA 0-1

Secretele "Comisarului" » Cum a reușit să o readucă pe Concordia la viață: "N-am făcut decât să le spun asta jucătorilor"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 02 octombrie 2017 22:47

Ion Moldovan, tehnicianul care a revitalizat-o pe Concordia Chiajna, a comentat victoria reușită de echipa sa în deplasare cu FC Voluntari, scor 1-0. 

"Sunt trei puncte imense pentru noi în economia campionatului. Victoria ne aduce liniște în pauza competițională. Vom încerca să profităm de această perioadă și sper că returul de campionat ne va prinde într-o stare fizică mult mai bună. 

N-am făcut altceva decât să am o comunicare foarte bună cu ei, le-am spus jucătorilor să creadă în valoarea lor. Nu a fost un meci atât de spectaculos pe cât mi-am dorit, dar importante sunt cele trei puncte. 

Mă bucur pentru golul reușit de Batin, are șase goluri în total, înseamnă mult pentru noi să avem un jucător în topul golgeterilor. E un fotbalist care merită mult mai mult", a declarat "Comisarul", la Look TV. 

Marian Cristescu: "Moldovan ne-a lăsat mai multă libertate de exprimare"

"Victoriile aduc victorii, suntem foarte fericiți pentru cele trei puncte. Am câștigat cu șansă, dar suntem fericiți. Încercăm să facem treabă cât mai bună pentru acest club.

Noi nu am avut șansă în startul de campionat, tactic am avut aceleași principii ca acum. Domnul Moldovan a continuat munca domnului Miriuță, dar ne-a lăsat mai multă libertate de exprimare", a declarat și mijlocașul Marian Cristescu. 

"Sunt fericit că am reușit să marchez. Important e că am câștigat, nu contează că am fost schimbat după gol. O să muncesc în continuare și sper să mai marchez.

Suntem pe un drum bun, am strâns destul de multe puncte, am ajuns acolo sus în clasament și sper să câștigăm în continuare" Paul Batin, Concordia Chiajna, la Look TV

Citește AICI cronica partidei FC Voluntari - Concordia Chiajna 0-1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
omidiu
omidiu  •  03 Octombrie 2017, 09:54

"am ajuns acolo sus în clasament"?!?!?! Domnule Batin, cred ca tineti clasamentul cu capul in jos.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează