FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - CSU CRAIOVA 0-0

Secretul lui Pleșca de la penalty-ul apărat lui Mitriță: "Știam unde va trage"

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 decembrie 2017 19:09

Portarul Răzvan Pleșca a intrat în locul lui Greab în minutul 69, ieșit accidentat, și în primul minut al prelungirilor meciului Gaz Metan - CSU Craiova, scor 0-0, a apărat un penalty lui Alexandru Mitriță.

"Mitriță a marcat etapa trecută din penalty, a avut o execuție impecabilă, dar acum probabil și din cauza terenului greu a tras la semiînălțime. Înaintea fiecărui meci alături de Greab facem o analiză a jucătorilor care bat penalty-uri.

Știam unde va trage Mitriță. Am luat un punct care ne dă speranțe. Totuși, să iei un punct cu Universitatea Craiova nu e deloc rău", a declarat Răzvan Pleșca la TV Telekom Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
travka
travka  •  10 Decembrie 2017, 21:11
Postat de albalbastru72 pe 10 Decembrie 2017, 20:00

Da, felicitari Gaz sper ca acest punct sa fie absolut vital pentru voi si sa prindeti loc de Europe Ligue. Sint convins ca veti lupta cu cel putin aceeasi ardoare si cu Steaua.

da voi ati luptat ma cu Steaua? v-am dat 5-2 la voi acasa, sunteti penibili

gabryel28
gabryel28  •  10 Decembrie 2017, 20:48

*** este clona politica si niciodata adevarata universitate

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

albalbastru72
albalbastru72  •  10 Decembrie 2017, 20:00

Da, felicitari Gaz sper ca acest punct sa fie absolut vital pentru voi si sa prindeti loc de Europe Ligue. Sint convins ca veti lupta cu cel putin aceeasi ardoare si cu Steaua.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează