FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

UPDATE Dan Șucu a ieșit din ședința de URGENȚĂ de la Rapid și a anunțat decizia în privința lui Bergodi » „Așa ceva nu e acceptabil!”

Articol de - Publicat duminica, 07 aprilie 2024 17:38 / Actualizat duminica, 07 aprilie 2024 19:24

A treia înfrângere consecutivă în play-off, 1-4 cu CFR Cluj, a dinamitat lucrurile la Rapid. Conducătorii se tem că în aceste ultime 7 runde echipa ar putea pierde și ultimul obiectiv din acest sezon, calificarea în cupele europene, astfel că au ținut o ședință de urgență. Concluziile? Cristiano Bergodi va continua pe banca echipei.

UPDATE | Dan Șucu a anunțat soarta lui Cristiano Bergodi

Dan Șucu a ieșit din ședință și a anunțat decizia conducerii: Cristiano Bergodi rămâne pentru moment, vinovați pentru seria neagră de rezultate fiind jucătorii!

Deocamdată nu pot să dau vina doar pe Cristiano Bergodi. Mi se pare că unii jucători se simt prea confortabil cu situația pe care o au la echipă, sunt prea relaxați, prea deconectați. O să discute președintele cu ei și sper să înțeleagă că nu e acceptabil așa ceva la Rapid. Cel mai probabil o să treacă pe banca de rezerve cu această atitudine.

Eu n-am pretenția că mă pricep la fotbal și chiar nu pot să înțeleg ce se întâmplă. Dar în acest moment nu luăm în calcul schimbarea antrenorului, pentru că nu mi se pare că acolo ar fi problema, ci la jucători”, a transmis Șucu pentru GSP.ro.

Ce a spus Adrian Mutu despre o posibilă revenire la Rapid: „Chiar azi am fost la baza lor!”
Rapid
Ce a spus Adrian Mutu despre o posibilă revenire la Rapid: „Chiar azi am fost la baza lor!”

Știrea inițială

Rapid a pierdut orice șansă la titlu, din Cupa României a fost eliminată din faza grupelor, iar acum mai are ca obiectiv doar obținerea unui loc european. Dar sunt emoții și cu acest obiectiv.

Presiunea obiectivelor prea optimiste se întoarce împotriva Rapidului

„Pe conducători cel mai mult îi pune pe gânduri lipsa de reacție a echipei, dar și cea a staff-ului tehnic. Și cu Farul, și la Craiova, după ce echipa a condus cu 1-0, dar mai ales acum, cu CFR, unde s-a făcut o primă repriză dezastru. Cupa s-a ratat încă din grupe, nu mai rămăsese decât obiectivul legat de campionat, prezența pe podium.

Dar echipa e în cădere liberă, e pe 4 și poate să ajungă și mai jos. Giuleștenii se gândesc că au greșit vara trecută, când au anunțat că vor să lupte chiar pentru titlu, uitându-se că Rapid e abia în al treilea an de Liga 1 de la promovarea din eșalonul secund", au dezvăluit surse apropiate grupării din Giulești.

După înfrângerea de la Craiova, din etapa precedentă, șefii au ieșit imediat cu mesaje de susținere pentru Cristiano Bergofi. De data aceasta, conducerea pare decisă să reacționeze altfel. Aceleași surse susțin că în cursul zile de astăzi, acționarii și restul staff-ului administrativ vor avea o ședință de urgență pentru a se decide ce măsuri vor fi luate.

Și cea mai probabilă pare a fi aceea de schimbare a lui Cristiano Bergodi, fiindcă după aceste trei partide încrederea în capacitatea tehnicianului de a scoate echipa la lumină s-a erodat serios.

Sunt convins că toți rapidiștii sunt extrem de dezamăgiți. Prea mulți băieți de treabă în club și prea puțină fermitate. Avem de lucru!
- Dan Șucu, patronul de la Rapid, după umilința cu CFR Cluj

+25 FOTO

Marius Șumudică, printre favoriți

În ultimele ore s-a vehiculat tot mai mult varianta aducerii lui Dan Petrescu, care a plecat de la sud-coreenii de la Jeonbuk Hyundai Motors. Ce au început groaznic sezonul, fiind pe ultimul loc, fără nicio victorie în primele 5 runde cu tehnicianul român pe bancă. Au pierdut și azi acasă, cu Gangwon (2-3).

Numai că pe Dan Petrescu l-ar vrea și CFR Cluj, iar legăturile antrenorului cu gruparea din Gruia, alături de care a câștigat 4 campionate, sunt mult mai puternice.

„Bursucul” a mai avut un scurt mandat în Giulești, în urmă cu 20 de ani, dar atunci a plecat foarte repede, după numai 4 luni. În plus, Dan Petrescu ar mai aștepta, fiindcă are și alte oferte, tot din Coreea de Sud. Iar Rapid nu are timp.

Acum, cea mai bună variantă rămâne cea a aducerii lui Marius Șumudică, liber de contract după ce și el s-a despărțit de turcii de la Gaziantep. Și chiar dacă o parte din conducere nu l-ar agrea pe tumultuosul fost atacant al Rapidului, ideea aducerii lui capătă tot mai mult contur.

„Șumi a mai încins el spiritele, nu e pe placul unora după ce declarații a dat, dar e un antrenor foarte bun și e capabil să scoată Rapidul din criză. S-ar mai stinge și văpaia care a început să mocnească tot mai mult și în rândul suporterilor, care l-ar vrea pe Șumi antrenor. E foarte posibil să se apeleze la el pentru acest final de sezon, dar și pentru următoarele două”, susțin aceleași surse.

Marea problemă pe care o are Șucu de rezolvat ar fi să-i împace pe dușmanii Marius Șumudică și Daniel Niculae, care s-au tot „înțepat” în trecut.

Oricum, soarta lui Cristiano Bergodi pare pecetluită după aceste trei înfrângeri consecutive.

Match Quiz FCSB - Universitatea Craiova

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Universitatea Craiova și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO Rapid - CFR Cluj 1-4. Dan Șucu, mesaj scurt după umilința cu CFR: "Avem prea mulți băieți de treabă în club si prea puțină fermitate" + Ce a spus de Bergodi

CITEȘTE ȘI:

Dan Șucu are primul nume de antrenor pentru înlocuirea lui Bergodi » Îl mai vrea o echipă din play-off

Primul nume care-i cere demisia lui Bergodi după înfrângerea la scor cu CFR: „Când ajungi să fii umilit, e de bun simț să-ți vezi de drum”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (110)
VanBasten2000
VanBasten2000  •  18 Aprilie 2024, 20:41
Postat de 666piturca pe 16 Aprilie 2024, 23:40

Ah, Nea Sucu si-a mai reamintit de tinerete... ***... zici ca a fost inventata in Bucuresti. Dar stiu un camionagiu care garanteaza ca la Praga sunca e mai buna. Deh, om plimbat!

Sunca de Praga e deja burghezie. Nea Shookoo e proletar. Ramanem la parizerul care costa 1.8 lei pe vremea lui Ceasca.

VanBasten2000
VanBasten2000  •  18 Aprilie 2024, 20:39
Postat de BindenDanDat pe 16 Aprilie 2024, 20:27

sa fiu al %*&^, astia te suspenda din nimic.

Ce sa le faci, n-au reusit in viata, au ajuns sa modereze la gesepe.

666piturca
666piturca  •  16 Aprilie 2024, 23:40
Postat de VanBasten2000 pe 08 Aprilie 2024, 02:33

La Pool Boy a fost alta metoda de selectie. Fara sedinta de board. Analiza directa. Casting couch. Admis sau respins.

Ah, Nea Sucu si-a mai reamintit de tinerete... ***... zici ca a fost inventata in Bucuresti. Dar stiu un camionagiu care garanteaza ca la Praga sunca e mai buna. Deh, om plimbat!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (110)
Comentează