FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

Șefii Astrei cer mazilirea lui Hațegan! Cele 5 situații amintite de giurgiuveni

Articol de - Publicat marti, 09 octombrie 2018 19:12

Șefii Astrei au luat atitudine împotriva lui Ovidiu Hațegan, după prestația acestuia de la jocul cu CFR, 1-2.

Pornind de la ideea că nu este prima oară când giurgiuvenii au avut reproșuri multiple la adresa arădeanului, patronul Ioan Niculae și-a pus avocații să facă memoriu la FRF împotriva lui Hațegan.

Dorință: arbitrul internațional să fie reținut de la delegări pe termen nelimitat și să nu mai conducă niciodată confruntările Astrei cu CFR! "La fiecare partidă cu CFR, Hațegan a știut cum să ne anuleze goluri, cum să ne elimine oameni. Puteau să spună că mai bine le dăm meciul cu 3-0 celor de la CFR și ne odihneam jucătorii!", a comentat Niculae la TV Telekom Sport.

Istoricul întâlnirilor directe dintre cele două formații cu Hațegan la centru a defavorizat Astra de fiecare dată.

Decembrie 2011, Astra - CFR 0-1

Nu s-a acordat un penalty gazdelor după un henț în careu al lui Renan, nu s-a arătat un cartonaș roșu lui Nuno Diogo pentru că l-a lovit cu piciorul în gât pe Fatai. "Am greșit, se impunea «roșu» la Diogo. La hențul acuzat, da, mingea a lovit mâna lui Renan. Din unghiul în care eram eu, nu am văzut că jucătorul ar lovi după aceea mingea cu mâna dreaptă", a explicat Hațegan pentru stiridecluj.ro.

Mai 2013, Astra - CFR 0-2

În semifinalele Cupei României, după 0-0 în Gruia. "A fragmentat meciul tot timpul, ne-a anulat un gol perfect valabil", a reacționat Niculae la acel moment.

Octombrie 2013, CFR - Astra 0-0

S-a anulat un gol lui Ivanovski (44), dunărenii afirmând că ar fi trebuit validat, iar Yahaya (77) a fost eliminat după al doilea avertisment. "E o intervenţie corectă, Yahaya a atins balonul, după care nu numai că nu l-a lovit pe jucătorul CFR-ului, dar chiar el a fost cel călcat!", a spus Ion Crăciunescu.

Octombrie 2018, Astra - CFR 1-2

I-a fost anulat golul lui Llullaku, la scorul de 0-0, considerându-se eronat că decarul Astrei l-ar fi faultat pe Arlauskis. Nici lituanianul, nici clujenii n-au protestat. "Îl bântuie amintirile cu clujenii, Hațegan n-ar trebui delegat la niciun meci al CFR-ului", a reacționat Adrian Porumboiu. 

"Indiferent că vom juca acasă, la Cluj sau pe Marte, n-avem cum câștiga un meci cu CFR cu Hațegan arbitru!"Ioan Niculae, patron Astra

19
faulturi au calculat giurgiuvenii că au făcut clujenii, fără a primi niciun cartonaș galben

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
minell73
minell73  •  09 Octombrie 2018, 20:56

Bai frate dar chiar nu se ia nicio masura. Ãsta e cu cfr cum era tudor cu fcsb.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează