LIGA 1    •   ASTRA

Șefii Astrei l-au luat la rost pe Ioniță și îl amenință cu echipa a doua: "Să înțeleagă asta!"

FOTO: Raed Krishan

FOTO: Raed Krishan

Vineri, 05 Ianuarie

Deși Astra are o situație liniștitoare în clasament și luptă cu șanse reale să prindă play-off-ul, apele sunt extrem de tulburi la fosta campioană a României.Dani Coman, președintele giurgiuvenilor, a vorbit despre situația lui Alexandru Ioniță, care riscă să fie trimis de patronul Ioan Niculae la echipa doua pentru că refuză să semneze prelungirea contractului.

"Strategia clubului este de a prelungi contractele tuturor jucătorilor care intră în ultimul an, aşa s-a întâmplat şi cu Ioniță. Nu cred că are maturitatea necesară pentru a face pasul către o echipă mare din Europa. Cred că mai avea nevoie de timp pentru a se maturiza fotbalistic, decizia îi aparţine în totalitate. Noi nu am făcut decât să îi oferim ceea ce ne-a cerut. A cerut o anumită sumă pentru a-şi prelungi contractul, a cerut un salariu lunar, noi am acceptat condiţiile pe care le-a cerut, după care lucrurile s-au schimbat.

Aşteptăm în continuare ca el să conştientizeze faptul că mai are un an de contract cu noi, eu am avut mai multe discuţii atât cu el, cât şi cu familia lui şi le-am explicat că eu am fost trimis la echipa a doua şi la Rapid, şi la Vaslui. Nu este uşor să stai la echipa a doua. Poţi sta la echipa a doua o săptămână, două, trei dar e cumplit să stai un an de zile, iar el trebuie să înţeleagă că influenţele pe care le are din exterior nu sunt favorabile nici pentru cariera lui, nici pentru viaţa pe care o are", a declarat președintele Astrei.

Coman a adăugat că pe adresa clublui  nu a sosit nicio ofertă concretă pentru Ioniță până acum.

"Ştiţi câte oferte sunt pe adresa clubului scrise pentru Alexandru Ioniţă? Niciuna. Şi atunci cu ce să discutăm? Nu avem nicio ofertă scrisă pentru Ioniţă. Am vorbit cu agenţii jucătorului, nu au nicio variantă în momentul de faţă", a declarat Dani Coman, în cadrul unei conferințe de presă. 

1.500.000 €e cota de piață a lui Ioniță II, potrivit transfermarkt

Comentarii (4 ) Adaugă comentariu

haideusicfr  •  05 Ianuarie 2018, 20:32

De la CFR au plecat anul trecut Cristian, Petrucci si Yakolis . De ultimul nu sunt sigur ca a plecat deodata cu ceilalti ,dar in fine. N-a cazut echipa ,au prins curraj Nascimento,Nouvier, Ruiz si Bud si jocul a fost incantator.

haideusicfr  •  05 Ianuarie 2018, 20:29

Eu l-am auzit la tv cum zicea ca vrea la CFR. E drept una e sa vrei ,alta sa poti.Poate vor sa-i mai creasca oferta..

minell73  •  05 Ianuarie 2018, 20:20

Postat de cpt.ahab pe 05 Ianuarie 2018, 18:34

Penibil personaj si acest Dani Coman! Ii doresc acestei facaturi de club, fara traditie, fara suporteri si cu patron cu apucaturi de stapan de sclavi ceea ce-i doresc si fecesebistii lui Dinamo: desfiintare grabnica!

***

Vezi toate comentariile (4)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase