FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÂRGU MUREŞ

Şefii lui ASA vor să scape de Chirilă! Antrenorul s-a certat cu jucătorii, dar refuză să plece

Articol de GSP - Publicat marti, 11 aprilie 2017 16:51

Ionuţ Chirilă, proaspăt numit pe banca celor de la ASA Tg. Mureş, este la un pas de a pleca de la echipă.

Acesta a absentat de la antrenamentul de azi al mureşenilor, potrivit emisiunii de radio "Stop pe Piept", difuzată la Național FM, şi a dat vina pe problemele medicale.

Totuşi, se pare că motivul este altul. Antrenorul celor de la ASA s-a certat foarte rău cu jucătorii importanţi, în special cu Gabi Mureşan. Aceştia s-au revoltat şi nu îl mai doresc la echipă din cauza atitudinii superioare pe care o are şi a modului în care se comportă cu ei.

Potrivit informaţiilor GSP.RO, conducerea mureşenilor vrea să îl dea afară pe antrenor, dar acesta nu doreşte să se semneze rezilierea.

Chirilă, 51 de ani, a fost numit pe banca lui ASA în finalul lunii martie şi a bifat până acum 3 meciuri: 0-2 cu FC Botoşani, 0-0 cu Pandurii şi 1-2 cu FC Voluntari. ASA Târgu Mureș se află pe ultima poziție în clasamentul play-out-ului, având doar 10 puncte.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
1615510982050748
Corneliu Dumitrascu  •  12 Aprilie 2017, 07:58

cine isi baga in cird cu aceasta familie de "afumati"asa pateste.astia din familia chirila,nu au produs in viata lor decit ***.restul....doar vorbe.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

superdorex
superdorex  •  12 Aprilie 2017, 05:36

Ce diferenta intre fratele lui, Tudor...si el...

andyandrei2015
andyandrei2015  •  11 Aprilie 2017, 23:18

asta unde merge pleaca repede,dar si la mures ,cam toti antrenorii stau maxim 1 luna

Vezi toate comentariile (13)
Comentează