FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - PANDURII 2-1

Șeful Pandurilor nu e afectat de retrogradare: "Nu e o tragedie să jucăm un an în divizia secundă"

Marin Condescu / Foto: Ionut Tabultoc
Marin Condescu / Foto: Ionut Tabultoc

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 iunie 2017 23:41

Marin Condescu, președintele celor de la Pandurii Târgu Jiu, nu s-a arătat foarte afectat după retrogradarea gorjenilor în liga secundă și spune că anul viitor echipa poate reveni în primul eșalon.

"Asta-i viața! Trebuia să ținem de rezultat și mai aveam o șansă! Un an de zile în a doua divizie nu e o tragedie pentru nimeni. Terminăm și stadionul. Cred că vom deveni o echipă mai omogenă.

Nenorocirea e că n-am primit motivarea pentru cele 3 puncte luate din meciul cu ASA (Detalii AICI) pentru a putea ataca la TAS. Nu puteai să-ți sacrifici jucătorii pe un asemenea teren. Au trecut 6 luni de atunci.

Noi de 2 ani de zile jucăm în deplasare. Când vom reveni pe stadionul nostru, lucrurile vor reveni la normal", a declarat Condescu la TV Dolce Sport.

CLASAMENTUL FINAL:

Vezi și: Final incendiar în play-out » Chiajna se salvează, ACS Poli la baraj, Pandurii retrogradează! Vezi clasamentul final!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
chris_bu67
chris_bu67  •  06 Iunie 2017, 08:43

Chiajna era adevărata retrogradată,dar se știa dinainte de influența medusei,la Voluntari a fost blat ordinar.Avem acum Voluntari,Chiajna,Sf.Gheorghe,la anul poate Balotești și Afumați

haideusicfr
haideusicfr  •  05 Iunie 2017, 08:58

Marin Condescu e liderul sindicatului minerilor nu-i asa ? Ce legatura are cu fotbalul ? Sau o fi avand. Ca si primarul dela Chiajna. Sau Voluntari, ca le incurc. Banul public ,o batjocura la adresa lui!

haideusicfr
haideusicfr  •  05 Iunie 2017, 08:56

Imi amintesc.Ei au parasit terenul sa nu se accidenteze. Asta e ,greselile se platesc.Si aroganta. Ceilalti puteau sa-si rupa picioarele ,voi nu. Acuma sunteti gata.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează