FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Primul transfer al lui Dinamo după ultimatumul din partea PCH! Ajunge în week-end la București

Dinamo se află în negocieri cu atacantul kosovar Astrit Selmani (26 de ani). foto: Imago Images
Dinamo se află în negocieri cu atacantul kosovar Astrit Selmani (26 de ani). foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 09 februarie 2024 21:31 / Actualizat vineri, 09 februarie 2024 22:15

Astrit Selmani, 26 de ani, urmează să sosească zilele următoare în Capitală pentru a semna cu Dinamo. Atacantul va începe pregătirea sub comanda lui Zeljko Kopic după etapa cu Farul. Kosovarul a fost cumpărat pe 1 milion de euro de Hapoel Beer Sheva în iulie 2022, dar în actuala stagiune de-abia a înscris un gol în 12 meciuri.

Peluza Cătălin Hîldan, grupul cel mai numeros al suporterilor "câinilor", a lansat astăzi un ultimatum la adresa administratorului special, Andrei Nicolescu, pentru ca Dinamo să mai aducă fotbaliști care să lupte și să contribuie la salvarea de la retrogradare.

Un club din Superliga a oferit două milioane de euro pentru Juan Bauza!
FCU CRAIOVA
Un club din Superliga a oferit două milioane de euro pentru Juan Bauza!

Totodată, este vorba de un mesaj ferm și clar pe care unul dintre acționarii grupării îl transmite public conducerii. Asociația Peluza Cătălin Hîldan este al doilea cel mai important acționar al grupării, cu 12,06%, după Red&White, acționar majoritar, cu 80,77%.

Primul transfer al lui Dinamo după ultimatumul din partea PCH! Ajunge în week-end la București
Astrit Selmani. foto: Imago Images

Astrit Selmani a jucat pentru naționala kosovară în 2021 și 2022, când a atins vârful său de formă

La Dinamo s-a lucrat în ultimele zile la aducerea cel puțin a unui atacant și a unui fundaș central. Roș-albii au primit numeroase refuzuri, astfel că au fost nevoiți să se repoziționeze și să se lanseze spre noi și noi piste în mercato.

Atacantul kosovar Astrit Selmani, 26 de ani, a transmis că ar fi de acord cu ceea ce i-a propus Dinamo și urmează să ajungă în acest week-end la București. Conform informațiilor GSP.ro va fi prima mutare pe care o va face clubul după ultimatumul PCH!

Zeljko Kopic, antrenorul croat al "câinilor", și-a dat și el acordul pentru transfer, este de părere că Selmani este capabil să ajute "haita". Internaționalul kosovar are cinci selecții și un gol (în 2021 și în 2022) pentru naționala pe care România o va reîntâlni, în grupa din Liga Națiunilor, după preliminariile pentru Euro 2024.

10puncte este distanța actuală față de primele locuri de baraj, Poli Iași și Voluntari, Dinamo fiind la 14 puncte de UTA, primul loc ce ar asigura salvarea directă

Atacant ce-a costat un milion de euro în iulie 2022, dar care nu mai marchează goluri!

Dinamo are cea mai slabă defensivă din Liga 1, doar 15 goluri în 24 de etape. Ofensiva a produs foarte puțin, a depins exclusiv de forma a trei jucători: Goncalo Gregorio (5 goluri), Dennis Politic (4 goluri) și Hakim Abdallah (3 goluri). Și cei trei și-au arătat limitele în multe situații.

Kopic a dorit să aducă un vârf care să producă goluri, Dinamo mai are de așteptat. Practic, și prin sosirea lui Selmani, suporterii pot doar spera. Ultimele cifre ale kosovarului nu îmbie la un optimism debordant:

- A marcat în acest sezon un singur gol, în Cupa Suediei, pentru IFK Goteborg, în luna august. Adversarul? Mai mult decât modest, IK Zenith (2-0), din a patra divizie!

- În actuala stagiune, pentru suedezi, a bifat 12 partide în campionat, fără să marcheze vreun gol! Asta chiar dacă a fost titular în 5 partide, jucând cel puțin 70 de minute.

- În sezonul precedent, a evoluat pentru Hapoel Beer Sheva (grupare de care a aparținut până în această iarnă) și pentru danezii de la Midjylland. A adunat 22 de meciuri, 3 goluri și două assist-uri pentru israelieni, plus alte 4 meciuri (zero goluri) pentru nordici.

Totuși, vorbim de un fotbalist pe care Hapoel Beer Sheva a plătit un milion de euro suedezilor de la Hammarby în vara 2022!

350de mii de euro este cota lui Selmani pe transfermarkt

2021este anul în care a cucerit Cupa Suediei cu cei de la Hammarby

Match Quiz CFR Cluj - Rapid
Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Rapid și câștigă premiile puse în joc.

VIDEO Se salvează Dinamo? » Ce răspuns a dat fostul mare atacant din Bănie și Ștefan cel Mare: „Devine din ce în ce mai greu...”

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Cornel Dinu, contondent: „Mircea Lucescu a făcut doar o vizită de curtoazie, dar cum poate merge alături de niște neaveniți, aventurieri?!” + Ce spune despre subiectul retrogradării și de cel legat de Il Luce și Țiriac la Dinamo

EXCLUSIV Cornel Dinu, declarația zilei despre grupa României din Liga Națiunilor: „Șotron!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
Randoomlegend
Randoomlegend  •  11 Aprilie 2024, 14:34
Postat de Vshshsj pe 11 Martie 2024, 20:44

***

stelute,stelute si iar stelute.

Vshshsj
Vshshsj  •  11 Martie 2024, 20:44
Postat de Randoomlegend pe 10 Februarie 2024, 17:00

si cel mai mare suporter al vostru a spus ca ala este un jucator slab bai ***. ce naiba ai fumat?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Randoomlegend
Randoomlegend  •  10 Februarie 2024, 17:00
Postat de aspida pe 10 Februarie 2024, 07:05

Sarmanul Randoom, repeta fara noima placa cu vitan. Nu prea te duce capul, Randoom, asa-i ?

vad ca adevarul te doare. sunteti ca si desfiintati bah ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează