FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - ACS POLI 3-0

Semnal de alarmă al unui tehnician din Liga 1: "Dacă săptămâna asta nu se rezolvă, renunțăm la campionat"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 31 iulie 2017 23:15

Tehnicianul lui ACS Poli Timișoara, Ionuț Popa, a anunțat la finalul meciului cu Astra (0-3) că este posibil ca echipa să renunțe la Liga 1, în cazul în care nu vor fi găsite soluții pentru rezolvarea problemelor financiare de la club.

Fotbaliștii timișoreni sunt neplătiți de 5 luni, iar tehnicianul a subliniat că este foarte greu să-i motiveze, mai ales că au existat momente tensionate în vestiar, din cauza nemulțumirilor.

"Eu simt că unii jucători chiar n-au chef să joace. Eu trebuie să intervin cumva la ei. Este foarte greu să gestionez situația. Dacă nu se rezolvă săptămâna asta problemele financiare, cred că Timișoara renunță la Liga 1.

Permanent iau Xanax, mă mai liniștește puțin. încerc să nu mă supăr pe jucători și nici să nu-i supăr pe ei prin atitudinea agresivă", a spus Ionuț Popa la finalul partidei, la LookTV.

Sezonul trecut, ACS Poli a început sezonul cu o penalizare de 6 puncte din cauza problemelor financiare de la echipă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
sakamoto
sakamoto  •  01 August 2017, 09:28

Dupa cum au jucat cu Astra, jucatorii de la Poli Timishoara, ar trebui sa vina cu bani de acasa! Trebuiau sa nu se prezinte la meci, daca n-au mincat nimic de 5 luni. Rushinea este a domnului primar robu, care se afisheaza cu ostentatzie, la fiecare succes al sportului timishorean. Un incapabil si un orgolios. Se lauda ca va gasi un sponsor, pt Poli Timishoara, cit dureaza? Lasa-ne robule, du-te! Poate altcineva, va reushi mai mult pt fotbalul timishorean. Pt imensul si inutilul aparat birocratic de la Primarie si ANAF sint bani? Pt sport nu?

demolarii
demolarii  •  01 August 2017, 08:58

Cei ce conduc clubul ACS Poli Tm nu s-au asteptat ca acesta sa se salveze. Dar primarul Timisoarei nu e la primul rezultat la care nu se astepta. A cumparat 8 vaporete, care stau pt ca nu exista regulament de circulatie pe Bega. Nu s-a gandit la asta inainte. A cumparat vechicule electrice pentr a plimba turistii prin centrul pietonal. Nu s-a gandit ca a dat un regulament ca nu e voie cu orice vechicul prin zona, subliniind ca nu e voie cu biciclete. Asa ca vechiculele stau. Apoi a adus pe listele PNL Timis, pe coana Goghiu pentru ca va castiga sigur PNL alegerile parlamentare in Timis. A pierdut, si a ajutat PSD Timis sa puna premierul.....doar nu s-a gandit....sau poate s-a gandit ca e usor sa obti 70% la vot cand se prezinta cca, 30% din electorat si sa nu iti pese cum cheltuiesti banii stransi ca taxe, impozite si asigurari de la cetateni....

1592072120823329
Urioc Cosmin  •  01 August 2017, 07:13

Ce dume are Popa ăsta.Bine ca ai insistat sa faceți transferuri in loc sa plătiti jucătorii.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează