FOTBAL  »  Superliga  »  JUVENTUS BUCUREȘTI - ASTRA GIURGIU 0-1

Semnal de alarmă tras de Edward Iordănescu după victoria cu Juventus, 1-0: "Acest amănunt ne apasă, resimțim presiune"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 decembrie 2017 23:03

Edward Iordănescu, antrenorul Astrei Giurgiu, a vorbit despre victoria la limită reușită de echipa sa pe terenul lui Juventus București, scor 1-0, gol Ioniță, plângându-se apoi de subțirimea lotului Astrei. 

"Era obligatoriu să câștigăm. Aș vrea să punctez un amănunt. Suntem cu o etapă înainte de ultimul meci al anului și am jucat 26 de jocuri până acum. E mult pentru un grup care s-a restructurat capital în vară, un grup care nu s-a format de la început. Cel puțin 11-12 jucători nu au făcut pregătirea în vară și asta se vede. Se resimt anumite lucruri, se vede o stare de uzură. Aceste lucruri ne apasă. 

Resimțim și o doză de presiune, pe care eu încerc s-o înlătur, dar e imposibil s-o înlătur în totalitate. Puteam să tranșăm jocul mult mai repede și să nu mai avem emoții. Ne-am precipitat, am luat multe decizii greșite, am ales execuții greșite. Am greșit mingi fără să fim puși în presiune. Sunt lucruri evidente, pe care trebuie să le eliminăm din jocul nostru. 

Nu refuzăm play-off-ul, deși nu e un obiectiv pe care ni l-am propus la începutul sezonului", a declarat Edward Iordănescu, la TV Telekom Sport. 

Citește aici cronica partidei Juventus - Astra Giurgiu 0-1
VIDEO de la meci

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
predator1
predator1  •  09 Decembrie 2017, 13:52

Ati mai furat 3 puncte, in loc ca bejan sa fie eliminat pentru ca l-a rupt per Mazarache s-a dat invers, penalty pentru voi si cel rupt a luat rosu!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează