FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Semnal de alarmă tras de șefii lui Dinamo: "Deja este prea mult"

Articol de GSP - Publicat luni, 21 august 2017 21:23

După două înfrângeri consecutive, 0-1 cu CFR Cluj și 1-2 cu CSM Poli Iași, Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a tras un semnal de alarmă.

"Avem trei înfrângeri în șase meciuri. Este deja prea mult. Partea bună e că suntem la începutul campionatului și putem remedia situația. Dar cu atitudinea pe care am avut-o în partea a doua a meciului cu CSM Poli Iași, sigur vom avea probleme", a spus Dănciulescu la TV Digi Sport.

Citește și: Replică dură a lui Dănciulescu pentru Gnohere: "Asta spune totul despre el! La ce să aștepți de la un astfel de jucător?"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
chris_bu67
chris_bu67  •  23 August 2017, 13:02

Danciule sunteți neputincioși și poate și puțin incompetenți.Să ai atâția tineri de viitor cu care câștigi liga under și să nu fii în stare să promovezi la prima echipă,e incompetență.Acei tineri au nevoie de antrenor adevărat,poate din generația de ,,aur'',poate D.Munteanu,Rednic nu știu

Vezi toate comentariile (1)
Comentează