FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI OSK

Un jucător de la Sepsi, criticat dur după meciul cu Craiova: „Zece etape de suspendare” » Nu l-a iertat nici propriul antrenor: „Zici că e posedat”

Disputa dintre Boubacar Fofana și arbitrul Istvan Kovacs +7   FOTO
Disputa dintre Boubacar Fofana și arbitrul Istvan Kovacs

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2021 10:42 / Actualizat miercuri, 13 ianuarie 2021 11:15

Boubacar Fofana (31 de ani) a văzut cartonașul roșu în meciul jucat de Sepsi în Bănie, 0-0 cu CS Universitatea Craiova.

Stoperul din Guinea a primit două cartonașe galbene în decursul a doar 5 secunde! Primul pentru o intrare dură la Ștefan Baiaram, al doilea pentru proteste vehemente la adresa „centralului” Istvan Kovacs, căruia i-a țipat în față! Jucătorul covăsnenilor nu a primit deloc bine decizia și a gesticulat violent în timp ce părăsea terenul.

Vasile Miriuță cere o suspendare drastică pentru Fofana

Vasile Miriuță, în prezent antrenor la Minaur Baia Mare, l-a „taxat” pe fundașul lui Sepsi și cere 10 etape de suspendare pentru acesta! Mai mult, susține despre Fofana că la Mediaș, unde a jucat între 2018 și vara lui 2020, ar fi intrat într-un conflict fizic. 

„Eu nu înţeleg, să te duci aşa la Istvan Kovacs... Dă-i, mă, zece etape! Am înţeles că şi la Mediaş s-a bătut prin vestiar. E inadmisibil. Uite, mai să-i dea un cap lui Istvan. Eu i-aş da cinci etape, minimum, nici nu aş sta de vorbă! Stai, mă, pe bancă sau în tribună şi vezi-ţi de treabă. Sper ca Leo Grozavu să ia măsuri, deşi, ca antrenor, îţi aperi jucătorii”, a declarat Miriuță la Look Sport.

+3 FOTO

Leo Grozavu, iritat de Fofana

Și Leo Grozavu, antrenorul lui Sepsi, care nu a fost prezent în Bănie pentru că a contractat virusul SARS-CoV-2, a comentat eliminarea lui Fofana. Tot la Look Sport, Leo Grozavu a spus că Fofana va primi o amendă.

„M-a deranjat rău de tot. Dacă eram acolo, eram primul care-l scoteam afară. Îmi pare rău că nu am fost acolo. Era suspendat oricum, acum va fi suspendat mai mult. Va primi o amendă să-şi dea seama că nu are voie să facă aşa, ca un posedat. E un atac acolo, alunecă mai mult, nu se duce agresiv. Eu sunt supărat pentru gest, nu pentru atac. Antrenorul vorbeşte cu arbitrii, nu jucătorii”.

+3 FOTO

VIDEO. Ipoteză-șoc în Liga 1: „Sepsi poate lua campionatul”

Citește mai multe știri despre Craiova - Sepsi:

Apel disperat din Bănie, după Craiova - Sepsi 0-0: „Amânați partida cu CFR Cluj”

Primul cartonaș roșu încasat de Craiova în ultimii doi ani!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
133956157512819
Ilie Tarnoveanu  •  13 Ianuarie 2021, 15:53

Acelasi subiect care place GSp stiind ca intarata suporterii,adica arbitrajul. Asta pentru un meci gretos ,anost si dupa rima... prost. La Mamut care s-a dus din inertie peste portar se putea da galben, dar nu rosu. La Fofana chiar daca a comentat artagos nu trebuia al 2lea galben ca asa e la footbal te mai si aprinzi (asta daca n-a injurat sau amenintat cu lovirea a arbitrului). La Screciu trebuia eliminat din al doilea galben si ma intreb „inteligentul” Papura de ce nu l-a inlocuit la pauza?! Daca tactica si organizarea echipei e greu s-o inteleaga, macar cateva schimbari bune sa faca si el. Baiaram care se anunta un jucator de valoare se va pierde in mediocritate ca n-are cine sa-l ghideze. La fel si Campanu si Capatana.

smdb
smdb  •  13 Ianuarie 2021, 12:44

In mod normal n-as fi luat partea lui Fofana aici, dar fiind vorba de Kovacs ca arbitru.. o merita cu varf si indesat. E aroganta personificata acest Kovacs Istvan, el e D-zeu pe teren, nu poarta dialog cu nimeni, n-are nimeni ce sa-i ceara explicatii, nici macar capitanii, ca sare cu galbenul. Si din "mars de aici" si "dispari" nu-i scoate pe jucatori. E viteaz tare cu cartonasul in buzunar. Neam prost. Bine i-a facut Fofana.

razar99
razar99  •  13 Ianuarie 2021, 12:25

pai ce sa invete si el de la Leo Grozavu... bataie si injurii.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează