FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Transfer pentru Sepsi! Covăsnenii au rezolvat „mutarea” unui fotbalist de la CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat marti, 20 aprilie 2021 20:00 / Actualizat marti, 20 aprilie 2021 20:31

Pe lângă plecarea lui Pavol Safranko, Sepsi a mai definitivat o mutare, de această dată în dreptul sosirilor. Este vorba despre Cătălin Golofca, fotbalist împrumutat în acest sezon de la CFR. Mijlocașul pe care Leo Grozavu l-a antrenat și la FC Botoșani va continua, foarte probabil, la Sfântu Gheorghe.

Înțelegerea în vară a fost ca Nicolae Carnat să meargă la CFR definitiv, la schimb campioana să-l trimită împrumut pe Golofca la Sepsi. Cu opțiunea ca ardelenii să achite 75.000 de euro, altfel Golofca să devină definitiv jucătorul covăsnenilor. Lucru care s-a întâmplat. Clujul n-a plătit banii pentru Carnat, acceptând astfel cedarea definitivă a lui Golofca, fotbalist pe care au achitat 500.000 de euro în vara lui 2019 pentru a-l aduce de la Botoșani. 

Cătălin Golofca, definitiv la Sepsi

Cele două formații se vor întâlni în această rundă, însă atât Golofca cât și Petrila nu vor putea juca, având în contract clauze financiare pe care Sepsi nu dorește să le achite, astfel că cei doi nu se vor afla pe foaia de joc mâine. Dacă mijlocașul de 30 de ani va rămâne la formația covăsneană, internaționalul U21 va pleca la finalul sezonului înapoi la CFR, unde probabil va deveni om de bază în sezonul viitor, când va avea vârsta necesară pentru a acoperi regula U21. 

EXCLUSIV Transfer pentru Sepsi! Covăsnenii au rezolvat „mutarea” unui fotbalist de la CFR Cluj
Cătălin Golofca

Cătălin Golofca s-a impus la Sepsi, unde în acest sezon a prins 25 de partide. A reușit în tot acest timp să marcheze de 3 ori și să ofere două pase decisive. 

400.000 de euroeste cota lui Cătălin Golofca pe transfermarkt

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

VIDEO EXCLUSIV Dinamo, desființată de un fotbalist important de la UTA: „Au retrogradat cluburi mai mari și n-a mai plâns nimeni!”

Hagi, înapoi pe banca Viitorului? „Gică, pune înapoi salopeta și treci la treabă!”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (18)
firaldo
firaldo  •  21 Aprilie 2021, 12:05

Acest transfer este garantul unui meci corect:))))))

corectu
corectu  •  21 Aprilie 2021, 07:57

Se știe învingătoarea,nu și scorul.Un meci în familie,fără durități.

gazistu
gazistu  •  21 Aprilie 2021, 00:04

si uite blatul si punctele.....

Vezi toate comentariile (18)
Comentează