FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

SEPSI - CFR CLUJ // Derapaj xenofob al lui Gigi Becali înainte de Sepsi - CFR Cluj: „«Bă, noi suntem unguri! Vrem ca suporterii maghiari să vină la noi»”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 aprilie 2019 20:38

Gigi Becali a vorbit despre meciul din Sepsi și CFR Cluj și a avut o remarcă xenofobă la adresa fanilor celor două formații.

  • Sepsi și CFR se vor întâlni sâmbătă, de la ora 21:00, pe TV Digi Sport 1, TV Telekom Sport 1, Look Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

Gigi Becali este de părere că, deși Sepsi a pierdut toate meciurile cu CFR Cluj, echipa lui Eugen Neagoe ar putea să o încurce pe CFR Cluj pentru a atrage fanii de partea ei.

„CFR Cluj se va mai încurca. Am văzut eu cum joacă CFR-ul. Eu am probleme cu echipa mea, nu știu dacă vom câștiga noi tot până la final. Da, cred că Sepsi o poate încurca pe CFR Cluj.

Sepsi va juca cu ambiție. Cei de acolo vor spune «Bă, noi suntem unguri! Vrem ca suporterii maghiari să vină la noi, nu la ei». Vor să atragă suporterii la OSK. Și cred că fanii vor face asta”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Citește și:

Scenariu HORROR dezvăluit de Burleanu! De ce „EURO 2020 e în pericol, iar naționala și cluburile ar putea fi excluse din competițiile europene”

Gigi Becali exultă și anunță ce avantaj va avea FCSB după decizia FRF: „Dinamo și CFR Cluj vor împrumuta jucători de la noi”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
daniaania
daniaania  •  19 Aprilie 2019, 12:09

Sepsi nu mai bate pe nimeni de meciuri bune. CFR castiga meciul, maine Spre disperarea lui. Poate Viitorul sa incurce pe fcsb. Ar fi ideal !!!!

corectu
corectu  •  18 Aprilie 2019, 07:31

Numai un naiv poate crede ca Sepsi nu pierde meciul.

para.para
para.para  •  18 Aprilie 2019, 00:38
Postat de fairplayromania pe 18 Aprilie 2019, 00:14

E seara CL şi voi iar ne daţi poze cu Cîrmaciul fotbalului românesc.... şi două gemene ....

Pai idolul lor din Pipera aduce mai mult rating decat toata UCL la un loc.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează