FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CRAIOVA 1-0

SEPSI - CRAIOVA 1-0. Eugen Neagoe a dezvăluit cum a intrat în posesia fularului cu care a apărut în timpul interviurilor

FOTO: Bogdan Bălaș
FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de GSP - Publicat luni, 30 iulie 2018 16:08

Eugen Neagoe (50 de ani), antrenorul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, și-a mărturisit dragostea pentru U Craiova și a dezvăluit cum a intrat în posesia fularului pe care l-a purtat în timpul interviurilor de la finalul victoriei lui Sepsi, scor 1-0.

"Cred ca secretul e să nu le lași spații de joc, e genul de echipa care nu te presează, dar te surprinde imediat pe contraatac. Au jucători rapizi, știam bine acest lucru. Faptul că nu le-am dat nicio șansă de gol demonstrează că ne-am făcut bine lecțiiile. Sperăm să jucăm tot așa cum am făcut-o ieri, astfel ne putem propune obiective îndrăznețe.

Oricum ne va fi mai greu de acum, pentru că am atras atenția. Lumea știe că Sepsi e acum o echipă puternică, care poate învinge pe oricine. Sunt mulțumit de lotul pe care îl am, chiar dacă nu i-am putut folosi 2 fotbaliști din cauza întârzierii cărții verzi. Vor mai veni 2 jucători în perioada care urmează", a declarat Eugen Neagoe pentru GSP.ro.

Neagoe a apărut la conferința de presă purtând un fular al Craiovei.

"Am primit un cadou din partea suporterilor Craiovei. Le mulțumesc mult pentru asta. Nu am cum să mă dezic de trecutul meu. Am petrecut o parte bună a carierei mele la Craiova. Țin la acest club, la aceste culori. E foarte greu să joc împotriva lor, dar trebuie să îmi fac treba unde sunt. Le urez baftă de acum încolo, dar le promit că vor avea o viața grea și la retur cu noi", a adăugat antrenorul celor de la Sepsi. 

Vezi și: Devis Mangia după al 3-lea meci fără gol marcat : "E clar că avem o problemă la finalizare!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
343852939374610
Florin Craiova  •  30 Iulie 2018, 18:12

Neagoe vorbeste minciuni. nu a petrecut nici o secunda la csu 2013 .El a jucat la fc universitatea craiova si nu la aceasta clona psd 2013. Chiar nu inteleg de ce minte.Probabil din prietenia cu piturca satana

Vezi toate comentariile (1)
Comentează