FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - DINAMO 0-1

SEPSI - DINAMO 0-1 // Dinamo a dat lovitura pe terenul lui Sepsi și speră în continuare la play-off » Cum arată clasamentul actualizat al Ligii 1

Sepsi - Dinamo 0-1 // FOTO: Raed Krishan +19   FOTO
Sepsi - Dinamo 0-1 // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 februarie 2019 20:20

Dinamo s-a impus la limită pe terenul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 1-0, și speră în continuare la calificarea în play-off. Câinii au făcut un meci bun, dar au avut și noroc, fiind salvați de două ori de bara transversală.

Meciul a fost liveTEXT AICI 

VIDEO cu golul și cele mai importante faze

Vezi AICI FOTO de la meci

Dinamo a încercat încă din prima repriză să atace, a adoptat o atitudine curajoasă, dar ocaziile importante au lipsit la poarta lui Sepsi. Ce-i drept, și covăsnenii au avut o evoluție timidă, iar apărea dinamovisă a fost neîntrebuințată pe parcursul primei reprize.

Trupa lui Rednic a dat lovitura în minutul 57. Simon Zenke, unul dintre cei mai buni jucători ai lui Dinamo, a obținut un penalty corect dictat de Sebastian Colțescu, iar căpitanul Dan Nistor a transformat fără emoții de la punctul cu var.

Dinamoviștii s-au retras după gol, au mai apărut doar sporadic în atac, dar s-au apărat eficient în fața atacurilor lui Sepsi. Dinamo a avut și noroc, poarta lui McDermott fiind salvată de două ori la cele două bare transversale ale covăsnenilor, izbutite de Sato, în minutul 59, și de Tandia, în minutul 80.

În urma succesului de la Sfântu Gheorghe, Dinamo a urcat pe locul 10, roș-albii acumulând 28 de puncte și recuperând încă puțoin din avantajul față de Sepsi, ocupanta locului 6. Covăsnenii au 33 de puncte.

4.500de fani au fost prezenți la meciul de la Sfântu Gheorghe

FINAL » Sepsi - Dinamo 0-1
A marcat: Nistor '56 p. 

Echipele de start:

Sepsi: Niczuly - De Moura, Viera, I. Jovanovic, D. Sato - Velev, Ad. Rus - Y. Hamed, G. Vașvari, Tandia - Simomovski
Rezerve: Fejer, Abud, Karnitski, Rudol, Fl. Ștefan, St. Drăghici, Mensah
Antrenor: Eugen Neagoe

Dinamo: McDermott - Sorescu, Klimavicius, R. Grigore, Aliji - I.Filip - Jaadi, Atmane, Nistor, Zenke - Montini
Rezerve: Muțiu, Ciobotariu, Mustoe, Pesic, N'Diaye, Popa, Papazoglou
Antrenor: Mircea Rednic

Arbitru: Sebastian Colţescu
Asistenți: Mircea Orbuleţ, Bogdan Gheorghe

Mircea Rednic nu a aliniat nicio modificare în prima echipă față de partida cu Poli Iași de lunea trecută, scor 3-0, dar ceea ce surprinde a fost apariția pe bancă a croatului Ivan Pesic, cel care a fost la un pas să plece de la echipă în această iarnă. Rednic l-a trimis în teren în minutul 80. 

Tot pe bancă a fost și Atanassios Papazoglou, grecul transferat în urmă cu două săptămâni, însă acesta a rămas rezervă neutilizată. 

 
 

Clasament actualizat Liga 1

Etapa 23 Liga 1

Vineri 

Astra - Viitorul 3-0 (Detalii AICI)

Sâmbătă

Sepsi - Dinamo 0-1

Duminică

Dunărea Călărași - Chiajna 12:30
Poli Iași - Gaz Metan 18:30
CSU Craiova - CFR Cluj 21:00

Luni

FC Botoșani - FC Voluntari 17:00
FCSB - Hermannstadt 20:00

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (196)
alan24
alan24  •  09 Februarie 2019, 22:00

Avem cateva certitudini de jucatori buni, nou veniti ..klimavicius, aliji, rachid, zenke, jaadi, montini. Adica nucleul de baza despre care tot spuneam ca avem nevoie.despre mc dermott nu ma pronunt ptr ca nu a avut ce apara, dar pare genul stapan pe sine si care da incredere fundasilor. Ma uimeste jocul foarte bun al lui grigore, ce inseamna sa aiba un fundas foarte bun si experimentat langa el

bazileon
bazileon  •  10 Februarie 2019, 07:24
Postat de Radulescu Horatiu pe 09 Februarie 2019, 22:17

Colțescu a arătat că este un mare caracter!A ințeles situația financiară delicată de la Dinamo,semnând cu alb roșii un contract diminuat ca valoare,față de anii precedenți. Notre respect,Colțescu!

Umor, inteligenta, subtilitate; daca nu le ai, scrii ce scrii. Cand te gandesti cine a fost Horatiu iti vine sa oftezi.

zecs93
zecs93  •  10 Februarie 2019, 05:44

Mai avem 3 finale, hai baieti ca puteti sa scoateti 9 p, suntem increzatori in voi, nu o dati de gard acum, cand chiar putem indeplini un sezon care ar fi fost rusinos ( cu locu de retrogradare) !!! Chiar daca sunt sanse mici, am incredere in fleeru lui Rednic, se vede ca a adus ce trebuia, aproape toti au confirmat, sa nu ne imbatam totusi cu apa rece, cum am spus, 3 finale , vrem 9 p, atat, de restu se ocupa Dumnezeu , daca va vrea Dinamo in playoff si fotbalu sa fie corect, vom juca acolo si adversarele din acest sezon regulat , se vor incurca !!!

Vezi toate comentariile (196)
Comentează
Close