FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - DINAMO 0-1

SEPSI - DINAMO 0-1 // NOTE GSP: Cine a impresionat în victoria cu Sepsi: doi dinamoviști s-au remarcat, trei au fost de nota 5

Sepsi - Dinamo 0-1 // FOTO: GSP
Sepsi - Dinamo 0-1 // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 februarie 2019 08:21

Dinamo continuă să spere la play-off după victoria reușită sâmbătă seara în deplasare cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 1-0. „Câinii” au dat lovitura în repriza secundă după golul reușit de Dan Nistor din penalty.

Doi jucători din echipa lui Rednic s-au făcut remarcați în mod deosebit după victoria cu Sepsi. Este vorba, în primul rând, de Dan Nistor, marcatorul unicului gol. Căpitanul dinamoviștilor a fost un adevărat lider în teren, a jucat excelent pe toată durata celor 90 de minute și a fost recompensat cu nota 8.

În evidență a ieșit și nigerianul Simon Zenke, care a făcut cel mai bun meci de când se află la Dinamo. Zenke a fost foarte activ, le-a dat mari bătăi de cap fundașilor lui Sepsi și a obținut penalty-ul din care a rezultat golul lui Nistor. Și el a primit nota 8 din partea Gazetei.

Sean McDermott, irlandezul din poarta lui Dinamo, a impresionat aseară prin siguranța avută în intervenții și coordonarea excelentă arătată în raport cu linia defensivă, lucru surprinzător având în vedere că se află la echipă de doar trei săptămâni. Goalkeeper-ul a fost notat cu 7.

Întreaga linie defensivă a lui Dinamo a făcut un meci solid, Sorescu, Grigore, Klimavicius și Aliji primind nota 6.

3 jucători de nota 5

Cea mai mică notă, 5, a fost primită de trei dinamoviști: mijlocașii Rachid Ait-Atmane și Reda Jaadi au greșit mai multe pase, fiind ezitanți în unele momente. Ei au fost și ținta criticilor lui Rednic după meci. Tot 5 a primit și golgeterul Mattia Montini, care nu a repetat evoluțiile bune din meciurile precedente.

Din echipa lui Sepsi, vedeta Ibrahima Tandia a fost cel mai bun de pe teren și a primit nota 6, codașii fiind Jovanovic și Yasin Hamed, ambii fiind notați cu 4.

Arbitrii au fost excelenți

Contestat de Eugen Neagoe, antrenorul lui Sepsi, la finalul partidei, Sebastian Colțescu s-a achitat excelent de sarcini, primind 7 din partea Gazetei Sporturilor, la fel cum s-a întâmplat și cu asistenții Mircea Orbuleț și Bogdan Gheorghe.

Vezi și: SEPSI - DINAMO 0-1 // Noul „New Dinamo” confirmă! 3 concluzii după victoria cu Sepsi: ce s-a schimbat în atitudinea echipei, cine a impresionat + marele câștig din 2019

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
ionut.07
ionut.07  •  10 Februarie 2019, 15:26

Notele astea sunt date "dupa ureche", mai rau decat notele muzicale ale asa-zisilor lautari.))

b08dan
b08dan  •  10 Februarie 2019, 12:58

Daca castiga FCSB cu 1-0 in deplasare , aveau 5 nota 9 , portaru nota 10 si restul 8 . :)))))))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  10 Februarie 2019, 11:08

md dermott nici n-a avut ce apara 2 meciuri. nu poate fi notat, eu inca n-am vazut nicio parada a lui. asta denota exceptional organizare defensiva a lui rednic, si faptul ca in sfarsit, dinamo are niste fotbalisti, nu imitatii. voi nu aveti treaba cu sportul, stim, dar daca tot va bagati in seama, n-ar strica sa cititi despre regulile futbolului, pentru ca sunteti paraleli.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează