FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - DINAMO

SEPSI - DINAMO // Pierderea grea pentru Sepsi: căpitanul Ousmane Viera a fost avertizat și va rata duelul pentru play-off de etapa viitoare

Sebastian Colțescu
Sebastian Colțescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 februarie 2019 21:08

Eugen Neagoe, antrenorul lui Sepsi, nu se va putea baza etapa următoare, când Sepsi joacă pe terenul lui Gaz Metan, pe cel mai experimentat om al său și totodată liderul apărării, Ousmane Viera.

Stoperul ivorian a fost avertizat de Sebastian Colțescu în minutul 28 al meciului cu Dinamo, ajungând astfel la al optulea cartonaș galben, așa că va fi suspendat contra medieșenilor.

Căpitanul covăsnenilor a mai lipsit la doar 4 partide din acest sezon de Liga 1, jocuri din care Sepsi a câștigat unul singur, cu Astra Giurgiu, 1-0. A pierdut de două ori, cu Hermannstadt și Botoșani 0-1 și a remizat cu CS U Craiova, 1-1. 

Urmărește AICI partida dintre Sepsi și Dinamo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează