FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI SF. GHEORGHE - FC VOLUNTARI 1-1

SEPSI - FC VOLUNTARI 1-1 // Eugen Neagoe cere calm după remiză: "Nu suntem Bayern Munchen"

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 septembrie 2018 21:05

Sepsi Sf. Gheorghe și FC Voluntari au terminat la egalitate, scor 1-1. Eugen Neagoe, antrenorul gazdelor, e nemulțumit de prestația elevilor săi, dar se mulțumește cu postura de lider provizoriu. 

"Este foarte bine că nu am pierdut. Am avut meciuri foarte bune sezonul ăsta, dar până la urmă nici noi nu suntem Bayern Munchen.

Suntem Sepsi, dar doresc să arătăm mult mai bine decât am arătat în această seară. Am spus, sunt nemulțumit. Am făcut un joc slab, a fost al patrulea pe teren propriu și cred că a fost cel mai modest al nostru.

Noi avem cea mai bună defensivă și în acest moment din campionat. S-a întâmplat în această seară să facem mai multe greșeli.

Toți jucătorii au greșit, au jucat sub nivelul lor. Cu siguranță sunt conștienți că am făcut un joc slab, dar asta nu poate să ia din meritele pe care le au. Suntem la egalitate cu FCSB, cred că după 9 etape, echipa a arătat bine", a declarat Neagoe pentru Look Sport.

Vezi și: SEPSI OSK - FC VOLUNTARI // Gazdele, pas greșit în visul de titlu » Starul Tandia smulge un punct la ultima acțiune a jocului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  22 Septembrie 2018, 09:09

inet incet, ungurii se instaleaza la locurile fruntase! daR DACA E SA fie de retrogradat, prefer CHIAJNA si Voluntari, si sa promoveze echipe din provincie, nu tot de langa bucuresti. Neam saturat ca in ultimele 10 sezoane am avut toate comunele de la marginea bucurestiului si echipe din B, dar fara spectatori: Branesti, Juventus, CS Otopeni, Sportul Studentesc, FC National, Chiajna, Voluntari

corectu
corectu  •  22 Septembrie 2018, 07:47

Neagoe isi pierde simtul realitatii.Are rau de inaltime.Isi revine.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează