FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 1-5

SEPSI - FCSB 1-5 // GSP LIVE Dumitru Dragomir anunță dezastrul: „CFR și Steaua nu vor face nimic în Europa! E un blat total!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 mai 2019 22:56

FCSB a trecut de Sepsi, scor 5-1. Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, crede că victoria obținută de elevii lui Mihai Teja e inutilă, iar echipele românești vor claca în ediția următoare a cupelor europene.

„A fost o parodie. Steaua a câștigat degeaba. CFR Cluj e campioană. Părerea mea e că va fi meci egal cu Craiova. Dan Petrescu nu va risca nimic, nu va ieși din 30 de metri. Papură va risca, e un antrenor bun, dar nu are echipă să îi bată pe cei de la CFR Cluj.

Până nu se fac 16 sau 18 echipe, asta cu play-off și play-out e cea mai mare prostie scoasă vreodată de vreun om. Dacă îmi spui că o echipă de pe locul 5 să aibă mai puține puncte decât echipa de pe locul 10, iar aia de pe 10 să joace mai multe jocuri decât cea de pe 2, înseamnă că am înnebunit cu toții”, a declarat Dumitru Dragomir la GSP Live

„CFR nu va face nimic în cupele europene. Nici ea , nici Steaua. Vom fi râsul Europei. E un blat total peste tot”Dumitru Dragomir

 

Suntem live! Sepsi - FCSB 1-5. Costin Ștucan și Daniel Nazare analizează împreună duelul de la Sf. Gheorghe. Rămâneți alături de noi pentru cele mai fierbinți reacții de la stadion. Lasă-ne un mesaj în comentarii și noi îți citim părerea în direct.

Publicată de Gazeta Sporturilor pe Sâmbătă, 11 mai 2019

Vezi și: 

SEPSI - FCSB 1-5 // VIDEO Formația lui Mihai Teja zdrobește cea mai slabă echipă din play-off și amână deznodământul în lupta pentru titlu!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
1069614773107304
Ayșen Boran  •  14 Mai 2019, 15:06

Nu avem nevoie in liga 1 de echipe de la sate. Rapid,Petrolul ,UTa,Timișoara,astea sunt echipe care aduc suporteri la stadioane. Votați pt 18 echipe liga 1,și fără echipe de pe ulițe.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  14 Mai 2019, 10:27
Postat de gigi_becali_4 pe 14 Mai 2019, 09:31

Da, dar a donat punctele cui trebuie in play-off. Numai infrangeri cu CFR.

Sau intra 6 echipe si cad doua sa fie liga de 18 ! Aici ar fi ok cu Oradea si Buzaul ( cu Bunica cu tot ) !

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  14 Mai 2019, 10:24

18 echipe trebuie din campionatul urmator , sa terminam cu satele si pasunile din jurul Bucurestiului ! Sigur vor intra Rapid, UTA, PEtrolul, Timisoara anul viitor ! Trebuie votat in adunarea generala ! 18 echipe fratilor ! Lasati blaturile ! Voi decideti pentru viitor !

Vezi toate comentariile (29)
Comentează
Close