FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 1-5

SEPSI - FCSB 1-5 // GSP LIVE Ianos Bokor, managerul lui Sepsi, nu mai rezistă: „Punem în piciorul în prag. Nu putem continua așa”

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 mai 2019 22:55

FCSB a trecut de Sepsi, scor 5-1. Ianos Bokor, managerul covăsnenilor, nu găsește explicații pentru prestația formației antrenate în acest moment de Marin Barbu.

„Am capul pătrat. Mă gândesc la viitor. Trebuie neapărat să punem piciorul în prag și să facem schimbări din temelii. Cu asemenea comportament nu putem continua. N-au avut orgoliu, a fost neputință. Din ce am văzut pe teren, parcă suntem în vacanță. Nu e normal. Unii jucători sunt la finalul contractului. În loc să mănânce iarba, stau în fotolii și nu mai vedem nimic.

A fost un șoc și pentru mine schimbarea lui Eugen Neagoe. Nu așteptam această mutare din partea patronului. A fost nemulțumit din cauza rezultatelor din play-off. Suntem simpli trecători pe aici”, a declarat Ianos Bokor la GSP Live. 

„Ne gândim la variante de antrenor. Trebuie să luăm cât mai repede decizia. Trebuie să fie aici înaintea perioade de transferuri. Avem o listă scurtă, dar deocamdată analizăm”Ianos Bokor

1 puncta acumulat Sepsi Sf. Gheorghe în acest play-off

 

Suntem live! Sepsi - FCSB 1-5. Costin Ștucan și Daniel Nazare analizează împreună duelul de la Sf. Gheorghe. Rămâneți alături de noi pentru cele mai fierbinți reacții de la stadion. Lasă-ne un mesaj în comentarii și noi îți citim părerea în direct.

Publicată de Gazeta Sporturilor pe Sâmbătă, 11 mai 2019

Vezi și: 

SEPSI - FCSB 1-5 // VIDEO Formația lui Mihai Teja zdrobește cea mai slabă echipă din play-off și amână deznodământul în lupta pentru titlu!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
sepsi.osk
sepsi.osk  •  12 Mai 2019, 00:43

Tu trebuia sā pleci in primul rānd! Pleaca, Bokor, pleaca lasa- ne!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează