FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 4-2

SEPSI - FCSB 4-2 // Cornel Dinu, în formă maximă: "Băiatul ăsta nu mai are nimic cu fotbalul. Pe Becali l-aș ține numai în Biserică"

Articol de GSP - Publicat joi, 06 decembrie 2018 22:39

FCSB a pierdut miercuri fără drept de apel în deplasarea de la Sepsi, scor 2-4. Cornel Dinu ironizează formația pregătită de Nicolae Dică și nu îl iartă nici pe Gigi Becali.

"Am auzit niște argumentări din partea celor de la FCSB care sunt puerile. Băieții de la Sepsi n-au jucat tot pe terenul ăla? Ei nu alunecau?

FCSB n-a contat în prima repriză. Cu Man, cu toți jucătorii de 40 de milioane de euro, n-a avut nicio ocazie de a marca. Golurile au fost întâmplătoare, cum e totul în fotbal.

Băiatul ăsta, care nu mai are nimic cu fotbalul, Raul Rusescu, trimite lovitura prin zid. Au stat ăia prost. Apoi dă gol Florinel Coman cu capul. Nu știu dacă va mai marca vreodată. Este dramatic ce se petrece! 

L-aș ține pe Gigi Becali numai în biserică. Să stea liniștit, are niște merite considerabile, dar să stea acolo, fără să vorbească", a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

Vezi și:

Atac al lui Ilie Dumitrescu la adresa lui Gigi Becali: "Să nu vă închipuiți că nu își dă seama ce face!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
antalmihai
antalmihai  •  07 Decembrie 2018, 20:02

Dar cine crede ca nenorocitul ala, fariseul,becaliotu, are ce cauta in Biserica??? Locul lui e la pirnaie, acolo i locul lui! Ptiu!

corectu
corectu  •  07 Decembrie 2018, 12:03

Mai Cornele cei de la Sepsi au jucat pe acelasi teren,dar aici e vorba de ghete care au diferite tipuri de crampoane.Erau cativa jucatori de la Steaua care de abia isi tineau echilibrul.

431516447010175
Nuta Radu  •  07 Decembrie 2018, 10:06

Pe uneva Cornel are dreptate ,ca Becali este un ne lipsit de pe sticla care orbeste gura fara el.Dar tu Dinule iti stii fff bine trecutul si se vede ca nu teai in vatat minte si vezi ca bunul Dumnezeu nu doarme,ia aminte ca si dumneate vorbeste gura numai prostii.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează