FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 4-2

SEPSI - FCSB 4-2 // NOTE GSP Dezastru, dezastru, dezastru! 10 steliști au fost PENIBILI la Sfântu Gheorghe: a plouat cu note de 2 și 3, iar Dică s-a făcut și el de râs

FOTO: Bogdan Bălaș
FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de GSP - Publicat joi, 06 decembrie 2018 08:35

FCSB a făcut cel mai prost meci din acest sezon și a fost umilită la Sfântu Gheorghe de Sepsi. Roș-albaștrii au pierdut cu 2-4 și au rămas la cinci puncte în spatele liderului CFR Cluj. 

Apărarea echipei lui Dică a funcționat execrabil aseară, toți jucătorii din linia defensivă greșind flagrant la golurile lui Sepsi. Romario Benzar, Mihai Bălașa și Junior Morais au făcut gafe copilărești, toți trei primind nota 2 din partea Gazetei, cele mai mici note din echipă!

Goalkeeper-ul Cristi Bălgrădean a fost la rândul său de nerecunoscut și a primit nota 3, la fel ca Bogdan Planic, căpitanul FCSB-ului făcând cel mai prost meci de când joacă pentru roș-albaștri. 

Dragoș Nedelcu, Mihai Roman, Dennis Man, Florin Tănase și Harlem Gnohere s-au făcut și ei de râs, toți primind nota 4. 

Nicolae Dică, tehncianul echipei, a fost notat cu 3 de Gazeta Sporturilor, iar la finalul meciului a fost ținta atacurilor finanțatorului George Becali (detalii, AICI).

Cei mai buni jucători ai roș-albaștrilor au fost Florinel Coman și Raul Rusescu. Trimiși pe teren în repriza secundă, aceștia au redus din proporțiile scorului cu golurile din minutele 61 și 88.  Ambii au primit nota 7.

Remarcații partidei au fost, evident, din tabăra echipei lui Eugen Neagoe. Sepsi a făcut un meci de excepție, iar întreg blocul funcțional al echipei a funcționat la parametri maximi. Cei mai buni oameni ai covăsnenilor au fost Vașvari și Florin Ștefan, ambii notați cu 9, dar și vârful Tandia, cel care a înscris golul 3 al echipei sale din penalty.

Vezi și: SEPSI - FCSB 4-2 // Becali, avalanșă de critici în direct la TV: Dică, MM și jucătorii desființați! Antrenorul ar putea fi schimbat + anunță noi transferuri

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (24)
bazileon
bazileon  •  06 Decembrie 2018, 22:12

Bai, gspeule de 10 bani, in cronica de ieri ati scris ca Tandia a realizat dubla! ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

104343947122875
Anton Pan  •  06 Decembrie 2018, 15:56

Dica nu ar fi trebuit sa ajunga antrenor la Steaua, direct din Liga a III-a, dar asta este alta poveste. Acum, dupa ce a esuat lamentabil in toate obiectivele, daca ar avea un dram de demnitate, ar pleca singur. Dar nu are!!! Steaua are cel mai bun lot, dar nu joaca absolut nimic. Nu exista un meci cu adevarat bun in acest sezon pentru antrenorul Dica, nici in campionat nici in Europa. Aproape toate victoriile s-au bazat pe rezolvari individuale sau pe noroc, fara un joc consistent, combinativ, de posesie si presiune pe adversar. Antrenamente deficitare (se vede in jocul echipei), alcatuirea echipei neinspirata, indicatii in timpul meciului-zero. Du-te, Dica, du-te, mai invata cativa ani si dupa aceea poate ajungi la un nivel acceptabil, acum esti sub orice critica, la fel ca cel care te-a adus MM si ca cel care te tolereaza si plateste, Jiji!!!

caminero
caminero  •  06 Decembrie 2018, 14:23
Postat de rumunek pe 06 Decembrie 2018, 10:26

Important ca a pierdut cu CFR, având un jucător in plus. In rest, felicitări pentru victorie.

Acolo Sepsi a egalat la 1 pe final (și era să scoată un punct) în urma unei grave greșeli a atacantului lor, care a șutat puternic și plasat la colțul scurt, lîngă bară.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează