FOTBAL  »  Superliga  »  ETAPA 11

Florin Călinescu revine la microfon » Prima TV mizează pe el și la meciul de sâmbătă seara

Rapid ocupă locul 6 în Liga 1
Rapid ocupă locul 6 în Liga 1

Articol de GSP - Publicat joi, 30 septembrie 2021 08:54 / Actualizat joi, 30 septembrie 2021 09:38

Meciul dintre Sepsi OSK Sf. Gheorghe și Rapid București, din etapa 11 a Ligii 1, va fi comentat pe postul Prima TV de Florin Călinescu și Bogdan Cosmescu.

Începând din etapa 9 a Ligii 1, postul generalist Prima TV transmite câte un meci de Liga 1 în fiecare sâmbătă. Și încearcă o abordare atipică: lângă un comentator clasic pune un om de entertainment. În runda 9 au comentat Bogdan Cosmescu și Dragoș Pătraru, iar o etapă mai târziu, la FCSB - Academica Clinceni, s-au aflat la microfon actorul Florin Călinescu și Bogdan Cosmescu.

Florin Călinescu și Bogdan Cosmescu comentează Sepsi OSK - Rapid pe postul Prima TV 

La următorul meci transmis de postul generalist va exista același cuplu de comentatori ca etapa trecută. Sepsi OSK - Rapid București, programat pe 2 octombrie, la ora 19:30, îi va avea la microfon pe Florin Călinescu și Bogdan Cosmescu.

Sepsi OSK - Rapid este meciul echipelor ieșite din formă. După un început extraordinar de sezon, nou-promovata s-a prăbușit, având o singură victorie și 3 eșecuri în ultimele 5 etape, în vreme ce Sepsi OSK are un singur succes în primele 10 etape, acela chiar în runda inaugurală!

După 5 egaluri consecutive în Liga 1, Sepsi OSK a decis să se despartă de „principalul” Leo Grozavu. Cu Rapid, covăsnenii vor fi conduși de secunzii Robert Ilyes și Laszlo Kulcsar. „Sperăm să începem seria victoriilor!”, a postat Laszlo Dioszegi, finanțatorul lui Sepsi, pe Facebook.

Florin Călinescu, recital la microfon în FCSB - Clinceni

Etapa trecută, la primul său meci comentat, fostul jurat de la „Românii au Talent” a avut o cascadă de replici prin care a ironizat jucătorii, gazonul și întreaga situație din fotbalul românesc.

Printre altele, Călinescu a spus că „eu nu știu la ce coafor se duc jucătorii ăștia. Cu pensete cred că-și aranjează cioculețul, tâmplele”, iar despre golul lui Michael Omoh că „n-a fost nici șutul lui pește prăjit, nici ca din tun... Un șut bunicel, dar nu folha seca. Sau folha seca e din voleu?”

VIDEO. DEZBATEREA ZILEI, 29 septembrie » Trebuie Rapid să continue cu Mihai Iosif antrenor?

Citește mai multe știri din Liga 1: 

FCSB întâlnește loserul perfect » Bilanț șocant împotriva roș-albaștrilor

Ladislau Boloni, chemat în Liga 1: „Avem nevoie de el”

Citește și:

Marius Ștefănescu ar fi aproape de FCSB, deși Dioszegi spunea că „onoarea nu se poate cumpăra
Superliga
Marius Ștefănescu ar fi aproape de FCSB, deși Dioszegi spunea că „onoarea nu se poate cumpăra" » Acum, oficialii de la Sepsi se contrazic în declarații
A dat gol în finala mică a Campionatului Mondial, iar acum este aproape de un transfer la Rapid » Ce mutare de proporții pregătesc giuleștenii
Superliga
A dat gol în finala mică a Campionatului Mondial, iar acum este aproape de un transfer la Rapid » Ce mutare de proporții pregătesc giuleștenii
Florentin Petre a semnat cu Dinamo, asistat de Anamaria Prodan, și e făcut praf de Cornel Dinu
Superliga
Florentin Petre a semnat cu Dinamo, asistat de Anamaria Prodan, și e făcut praf de Cornel Dinu

„Te ridică sau te bagă în pământ” » Horațiu Moldovan a povestit cum a cucerit-o pe Aza Gabriela: „Prima noastră întâlnire a fost la asigurări”

Iubita unui jucător cu 400 de meciuri în Seria A i-a mărturisit Dilettei Leotta: „De asta dormim în camere separate”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează