FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Sepsi prinde viteză » Echipa lui Neagoe și-a luat autocar personalizat!

Articol de GSP - Publicat joi, 13 septembrie 2018 18:58

Sepsi Sfântu Gheorghe continuă să puncteze la capitolul imagine. Formația lui Eugen Neagoe are de astăzi un nou autocar, unul modern, personalizat.

Încă de anul trecut șefii au încercat să ducă la bun sfârșit această dorință, care acum a devenit realitate. Sepsi are un autocar Neoplan, care a costat undeva în jur de 80.000 de euro și este adus din Germania.

Conducerea clubului a explicat pentru GSP însemnele de pe vehicul: "De mult am visat să avem un autocar personalizat. Iar acum a venit acest moment.

Suntem un club mic, dar dorim să le arătăm suporterilor că suntem pe drumul cel bun. Sperăm ca impactul să fie pozitiv și fanii să fie mândri de realizare. Simbolurile de pe el sunt următoarele: Sfântul Gheorghe în armură, pentru că el așa apare când omoară dragonul, apar și fanii echipei noastre, plus logoul clubului.

Mulțumim tuturor pentru ajutorul oferit. Branduirea a fost făcută de o firmă din Miercurea Ciuc. Prima deplasare este chiar acum, la Chiajna, de unde sper să ne întoarcem cu un rezultat poitiv", a zis Janos Bokor pentru GSP.RO. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
minell73
minell73  •  13 Septembrie 2018, 21:13

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează