FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

SEPSI - VIITORUL 0-0 // Senzațional: Ousmane Viera NU poate fi suspendat după intrarea criminală la Ianis Hagi! Ce spune regulamentul

Articol de GSP - Publicat marti, 26 februarie 2019 21:28

Ousmane Viera, fundașul central al celor de la Sepsi, care a avut o intrare barbară asupra lui Ianis Hagi în meciul de vinerea trecută, Sepsi - Viitorul 0-0, nu va fi sancționat în niciun fel de Comisiile FRF.

Cum Ousmane Viera nu a fost eliminat pe teren de către arbitrul Marcel Bârsan, comisia nu are suport regulamentar pentru a judeca și a penaliza un fotbalist pe baza probei video. Tocmai acesta a fost motivul pentru care în urmă cu 4 ani și jumătate, suspendarea inițială de 16 etape încasată de Gabi Mureșan, care l-a lovit cu cotul în față pe Rusescu, a fost anulată.

Inclusiv TAS a decis atunci că Mureșan nu poate fi suspendat din momentv ce ROAF-ul nu prevede posibilitatea ca un jucător care nu a fost sancționat de arbitru să poată fi tras la răspundere după imaginile TV.

ianis hagi
Piciorul lui Ianis după intrarea lui Viera

Citește și:

Ioanițoaia nu crede în scuzele lui Ousmane Viera: „Fals, ipocrit” și taxează și lipsa de reacție a CCA în privința „centralului” Marcel Bârsan: „Ar fi trebuit oprit de la delegări până la finalul sezonului”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  26 Februarie 2019, 23:45

daca nu puteti sa-l suspendati dupa imaginile video, au fost destul de multe cazuri, atunci premiati-l pt conduita sportiva ireprosabila,mama voastra de banditi nebuni.

martinpen
martinpen  •  26 Februarie 2019, 22:41

Urmatorul pas: Schimbarea ROAF Doar ca de data asta, cluburile sa poata sa exprime puncte de vedere... Pana acum, FRF a spus, asta e ROAF, asta respectati...

166519390404871
Cristian Gherasim  •  26 Februarie 2019, 22:10

Așteptăm comentariul lui Hagi la penalty ul inventat de FESNIC in Hermanstadt Viitorul.Acel penalty inventat duce Viitorul în semifinale și i lasă pe sibieni acasă.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează