FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - VIITORUL

SEPSI - VIITORUL // Tandia, iertat de antrenorul Neagoe: „Îi admir pentru ce au făcut pe o vreme ca asta!”

FOTO: Bogdan Bălaș
FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de - Publicat vineri, 22 februarie 2019 22:33

Sepsi Sf. Gheorghe și Viitorul au remizat în etapa cu numărul 25 din Liga 1, scor 0-0. Gazdele au fost la un pas de o victorie care i-ar fi dus deja în playoff-ul Ligii I, dar ratarea uriașă a lui Rus și penalty-ul irosit de Tandia amână soarta covăsnenilor.

Totuși, antrenorul Eugen Neagoe nu este supărat pe ce doi jucători. „Nu am ce să le reproșez băieților. Chiar îi admir pentru ce au făcut pe această vreme. Nu știu cum au reușit să alerge atât. Tandia trebuie felicitat pentru ce a făcut în aceste 25 de etape. Dacă vom mai avea penalty, tot el va executa”, a spus tehnicianul lui Sepsi.

Clasament Liga 1

clasament liga 1

Vezi și: 

SEPSI - VIITORUL // VIDEO + FOTO Intrare horror la Hagi! Ianis a rămas cu urmele crampoanelor pe genunchi » Arbitrul nu a arătat nici „galben”!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
1308183692641866
Diana Dim  •  23 Februarie 2019, 19:45

Cred ca anticipam un rezultat de egalitate intre cele doua echipe care ar fi putut duce la eliminarea Botosaniului (satelit FCSB) din play-off. Este ,insa, nevoie de ajutorul celor de la Medias (sa nu piarda la Botosani), pentru a se realiza acest deliberat,. altfel, daca Viitorul bate Botosaniul, iar Botosaniul bate Mediasul, perdantul este Sepsi. Vom sti adevarul dupa aceata etapa!

ge0x
ge0x  •  23 Februarie 2019, 07:53

Și-a arătat și Neagoe caracterul ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

popescu222
popescu222  •  23 Februarie 2019, 06:59

A uitat sa zica de conspiratia universala impotriva echipei lui.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close