FOTBAL  »  Superliga  »  MARCATORI

Sezon spectacolus în Liga 1! E pentru prima dată de când există play-off și play-out când se întâmplă asta

Articol de - Publicat marti, 11 decembrie 2018 16:23

Sezonul 2018-2019 este unul spectaculos în duelul pentru titlu, dar și lupta dintre atacanții Ligii 1 este una mai strânsă ca niciodată.

CFR Cluj, FCSB și CSU Craiova sunt în luptă pentru câștigarea campionatului, iar oamenii lor de atac sunt într-o formă de zile mari.

George Țucudean, 12 goluri, Alexandru Mitriță, 11, Harlem Gnohere, 10, și Elvir Koljici, 10, sunt cei mai în formă fotbaliști ofensivi din acest sezon de Liga 1, distanțându-se de rivalii din campionat.

Grație celor patru atacanți, în acest sezon s-a realizat o premieră. Astfel, este  pentru prima dată de când s-a trecut la sistemul cu play-off și play-out, există patru jucători cu peste 10 goluri în primele 19 etape.

Ultima dată când patru jucători au marcat cel puțin 10 goluri în 19 etape s-a întâmplat în sezonul 2014-2015. Atunci Claudiu Keșeru avea 12 goluri, iar Toto Tamuz, Bogdan Mitrea și Kamil Bilinski aveau câte 10.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează