FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Și-a anunțat plecarea de la Dinamo printr-un mesaj pe Facebook: "Motivul? Încă îl caut și eu" » Ce le-a spus fanilor

Articol de GSP - Publicat marti, 18 decembrie 2018 09:55

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a decis să renunțe la serviciile mijlocașului Andrei Tîrcoveanu, 21 de ani, jucător crescut de echipa roș-albă.

Andrei Tîrcoveanu a postat pe contul de facebook un mesaj emoționant în care vorbește despre despărțirea de Dinamo și despre cariera sa la echipa roș-albă.

Fotbalistul a scris că nu știe motivul pentru care a plecat de la club, dar că speră să revină în viitor la Dinamo. În plus, a avut un mesaj și pentru fani și colegi, cărora le-a mulțumit.

"Cu bune, rele, cu realizări, dar și cu eșecuri, filmul carierei mele la Dinamo s-a derulat mult prea rapid în ultima vreme. Motivul? Încă îl caut și eu. Este mult prea târziu pentru regrete. Plec cu capul sus!", a scris Tîrcoveanu.

Mesajul lui Tîrcoveanu

"În mod oficial, «aventura» mea la Dinamo s-a încheiat! Nu știu dacă sunt fericit sau trist, sentimentele sunt amestecate. Au fost 15 ani pe care i-am dedicat în totalitate acestui club. Cu bune, rele, cu realizări, dar și cu eșecuri, filmul carierei mele la Dinamo s-a derulat mult prea rapid în ultima vreme. Motivul? Încă îl caut și eu. Este mult prea târziu pentru regrete. Plec cu capul sus! Cu amintiri pe care nu le voi uita, cu atmosfera, cu fanii dinamoviști și cu speranța că mă voi întoarce într-un alt moment al vieții, iar numele meu v-a fi adăugat pe lista jucătorilor care au scris istoria clubului Dinamo. Oriunde mă va duce viața, voi continua să joc cu pasiune, cu suflet și dăruire pentru a demonstra că nu sunt doar un nume în plus pe o listă. Dragostea mea pentru fotbal se remarcă prin stilul meu de joc. Cine mă cunoaște știe că asta a fost dorința mea din totdeauna și nu ma voi lasă învins de cuvinte aruncate de oameni care nu știu să aprecieze adevăratele valori.

Locul 1 juniori D 2011-2012, locul 1 juniori C 2012-2013, locul 1 juniori B 2013-2014, locul 2 juniori A 2015-2016, peste 40 de meciuri la echipele naționale de juniori și Cupa Ligii 2017 sunt lucrurile mărunte pe care le am făcut pentru Dinamo, alături de colegii mei, și care au fost trecute cu vederea prea ușor.

Fanilor dinamoviști le mulțumesc pentru tot sprijinul de care am avut parte în toți acești ani și pentru emoțiile pe care le-am simțit împreună la fiecare meci, fiecare coregrafie și fiecare cântec cântat împreună pentru Dinamo. Toți anii dedicați complet lui Dinamo sper să vă fie răsplătiți înzecit și sa nu vă pierdeti niciodată entuziasmul și speranța cu care faceți spectacol de fiecare dată. Dinamo sunteți voi, sa fiți conștienți de asta în fiecare clipa. Voi faceți Dinamo să fie ce este și fără voi n-ar mai fi existat de mult. Le mulțumesc pe aceasta cale tuturor colegilor și prietenilor mei de la Dinamo și le doresc sa ajungă acolo unde își doresc"

 

 

48de meciuri a jucat Tîrcoveanu, marcând 3 goluri

 

Citește și

Dănciulescu anunță alte două rezilieri, pe lângă cei doi dinamoviști trimiși azi în vacanță forțată

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
gigi_becali_8
gigi_becali_8  •  18 Decembrie 2018, 15:34
Postat de Belciug Gigi pe 18 Decembrie 2018, 10:30

Un mesaj al unui fotbalist educat! Ei sunt viitorul natiei noastre! ... Apucăturile actuale din fotbalul. românesc bazate pe be ha i tu ri gigiste si pe cooperative *** trebuie sa dispara rapid din cotidian! Daca vrem sa mai existam in fotbalul actual....

Ai dreptate, de aia toti patronii lui Mimamo sunt la puscarie, Borcea, Netoiu, Victor Becali, Giovani Becali, etc , ca sa scapam de latraturile mimamoviste si de cooperativele anti-Steaua ;))))))

swedan
swedan  •  18 Decembrie 2018, 15:12
Postat de popescu222 pe 18 Decembrie 2018, 12:00

Daca scrie 'numele meu v-a fi', e clar ca si-a dedicat tot timpul fotbalului si n-a mai ajuns la orele de gramatica din scoala primara.

Si ce? Tu știi sa joci fotbal așa bine ca ce faci la munca?

balauru48
balauru48  •  18 Decembrie 2018, 15:08
Postat de popescu222 pe 18 Decembrie 2018, 12:00

Daca scrie 'numele meu v-a fi', e clar ca si-a dedicat tot timpul fotbalului si n-a mai ajuns la orele de gramatica din scoala primara.

Nici tu nu poti juca fotbal ca el, asa ca las-o mai usor cu aroganta asta gramaticala la adresa sportivilor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close