FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Și-a găsit echipă imediat după plecarea de la Dinamo » Unde va evolua mijlocașul

Articol de - Publicat miercuri, 16 august 2017 15:17

Mijlocașul Azer Busuladzici, rămas liber de contract după despărțirea de Dinamo, și-a găsit echipă.

Mijlocașul bosniac de 25 de ani s-a înțeles cu cei de la Atromitos și va evolua în sezonul următor la echipa din prima ligă din Grecia.

Dinamo și Busuladzici s-au despărțit în urmă cu două zile, dar potrivit surselor GSP.RO jucătorul dorea să plece încă din cantonamentul din Slovenia, agentul său căutându-i echipă.

1.000.000 €este cota lui Busuladzici, potrivit GSP.RO

Busuladzici a venit la Dinamo în vara lui 2016, de la Odense, după ce a mai jucat doar la Vejle, tot în Danemarca.

43 de meciuri
are jucătorul la Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
redbuldog
redbuldog  •  16 August 2017, 17:08

Shii apropos..Busu,a plecat pentru ca nu i-au dat marirea de salariu promisa la 75 k pe an,omul pune osul acolo la mijloc si e normal sa fie recompensat!Sa vedem din iarna cand pleaca Anton ,cine o sa ,,betoneze" mijlocul la echipa..

redbuldog
redbuldog  •  16 August 2017, 17:00
Postat de calinescu_ pe 16 August 2017, 16:30

DUPA CE A BULVERSAT TOATA ECHIPA SINGURA OPTIUNE A LUI CONTRA RAMANE PLECAREA .....!!!!! LA REVEDERE , DRUM BUN ....!!!!!

Nu a bulversat Gurita aceasta echipa...el saracul incearca sa impace prioritar kapra (adica pe neagoitz) numai ca prin aceste ,,ingaduinte" ajunge sa-si taie singur craca..rezultatele mediocre se vor mentine in traditia ultimilor ani,fanii vor rabufni mai vehement,iar deznodmantul nu poate fi decat unul..Gurita se satura de aceasta cordoava si pleaca..!Presupun ca nu-l apuca paltonul la Dinamo,iar vinovatul e unul singur...

calinescu_
calinescu_  •  16 August 2017, 16:30

DUPA CE A BULVERSAT TOATA ECHIPA SINGURA OPTIUNE A LUI CONTRA RAMANE PLECAREA .....!!!!! LA REVEDERE , DRUM BUN ....!!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează