FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO 3-2

Și-a luat în serios rolul de căpitan! Dan Nistor și-a desființat colegii: "La antrenament toți driblează, la meci au emoții! Să stea acasă, e inadmisibil"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 august 2018 23:02

Căpitanul lui Dinamo, Dan Nistor, nu s-a ferit să-și critice colegii după înfrângerea în fața lui Gaz Metan, scor 2-3.

"Cred că la o echipă de nivelul lui Dinamo nu e posibil să primim 6 goluri în două meciuri. La antrenament toți driblează, toți dau goluri, dar când vine meciul ne pierdem marcajul. Nu știu ce se întâmplă. Mulți au emoții. Dar ce se poate întâmplă decât să pierzi mingea?

Probabil e presiunea prea mare la Dinamo. Dar stai acasă dacă nu vrei presiune. Suntem conduși cu 1-0, revenim 2-1 și apoi nu e posibil să luăm două goluri în 3 minute. E inadmisibil să luăm 6 goluri în două meciuri. Asta e părerea mea.

Pentru mine erau importante cele trei puncte, treceam pe primul loc. Avem un început greu de campionat, va fi un meci foarte greu cu Viitorul. Sper să nu mai facem aceste greșeli", a declarat Dan Nistor la Look TV.

PROGRAMUL ETAPEI CU NUMĂRUL 3

U Craiova - FC Botoșani 2-2 (Citește cronica AICI)
Astra  - Sepsi 1-1 (Citește cronica AICI)
CFR Cluj - Concordia Chiajna 2-1 (Citește cronica AICI)
Hermannstadt - Dunărea Călărași 1-1 (Citește cronica AICI)
FCSB - Poli Iași 4-0 (Citește cronica AICI)
Luni
Viitorul - FC Voluntari 2-0 (Citește cronica AICI)
Gaz Metan - Dinamo București 3-2 (Citește cronica AICI)

clipboard01

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (48)
rocky2
rocky2  •  07 August 2018, 13:12
Postat de ares123 pe 07 August 2018, 10:37

Daca va multumeste faptul ca inotati in mediocritate cu scuza lipsei banilor e ok. Doar ca nu realizati ca nu mai e de mult dinamo ala, care dadea ora exacta in campionat......bine dupa Steaua...::::))

Voi astia care nici nu mai existati incepand din 2003 va gasiti sa criticati pe altii? Un fel de rade ciob de oala sparta! Dar e cunoscut de o tara intreaga ca gigistii fcsbisti sunt patura societatii cu cea mai slab mobilata mansarda!

ares123
ares123  •  07 August 2018, 10:37
Postat de corsair83 pe 07 August 2018, 10:28

Diferenta e ca noi ne chinuim din cauza lipsei banilor si ne ducem greul cu Negoita de atatea sezoane, la voi sunt bani se transfera orice jucator din Romania si va sufla mereu titlul alta echipa. Ia inchipuie-ti putin cam cum s-ar descurca Bratu cu lotul pe care il are sclav Dica la dispozitie?

Daca va multumeste faptul ca inotati in mediocritate cu scuza lipsei banilor e ok. Doar ca nu realizati ca nu mai e de mult dinamo ala, care dadea ora exacta in campionat......bine dupa Steaua...::::))

rocky2
rocky2  •  07 August 2018, 10:35
Postat de Mircea Raicu pe 07 August 2018, 00:04

Dan Nistor e un cerebral ... Știți cum i se spune la echipă ? Creierul ...

Hahahahahaha!

Vezi toate comentariile (48)
Comentează
Close