FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - VIITORUL 1-0

Sibienii rămân modești: "Vrem să ne salvăm de la retrogradare" + Tudor Băluță nu se mai gândește la titlu: "Suntem dezamăgiți"

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 decembrie 2018 15:00

Lucian Dumitriu, marcatorul unicului gol în partida câștigată de Hermannstadt în fața Viitorului, rămâne cu picioarele pe pământ și spune că nu se gândește la play-off, deși sibienii sunt la 3 puncte de intrarea în partea superioară a clasamentului.

"E foarte, foarte importantă această victorie pentru lupta pentru evitarea retrogradării. Noi nu ne gândim la play-off. Obiectivul nostru e să ne salvăm de la retrogradare. Atitudinea noastră foarte bună a făcut diferența", a declarat Dumitriu la Look Sport.

Tudor Băluță, mijlocașul Viitorului, s-a arătat dezamăgit de rezultat: "Am dominat întreaga partidă, dar ei au avut o singură ocazie importantă și ne-au dat gol. Trebuia să fim mai incisivi în ultimii metri. Trebuia să fim mai atenți și puteam obține mai mult. Mai avem 5 meciuri de jucat și sperăm să fim în play-off la final. Suntem dezamăgiți cu toții. Cred că ne putem bate sus, nu știu dacă neapărat la titlu. Noi avem echipă foarte bună".

Clasament Liga 1:

clasament

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  25 Decembrie 2018, 14:32

Ma amuza teribil declaratia asta penibila pe care o dau toti fotbalistii dupa ce pierd partidele! "am dominat cvasi-total, dar n-am avut limpezime in ultimii 30 de metri!" pai nu ati avut nici un fel de limpezime, mai! ca pana la aia 30 de metri de care vorbiti V-A LASAT adversarul sa plimbati mingea!!static, previzibil, de colo-colo, na-ti-o tie, da-mi-o mie! daca adversarul se apara in 40 de metri, sau mai rau , in 50, plimbati mingea la voi in teren!ia incercati ceva, voi astia care va credeti savanti pentru ca preluati prostiile spuse de Hagi sau mai stiu eu care! cand sunteti condusi, pasati numai la 40 de metri de poarta adversa! facem pariu ca o sa aveti posesie 100%??nu o sa se oboseasca nimeni nici sa incerce sa va ia bashica!

pihus.magnificus.
pihus.magnificus.  •  22 Decembrie 2018, 17:42

bravo lor . mai ales ca-au batut echipa de sarituritori in piscina . despre blaturile nas-fin .... nimic nimic ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează