FOTBAL  »  Superliga  »  REVENIRE

Silviu Lung Jr. și-a ales echipa la care va reveni în Liga 1: "Nu simpatizez FCSB, nu merg acolo"

Articol de GSP - Publicat luni, 31 decembrie 2018 19:00

Silviu Lung Jr. (29 de ani), portarul lui Kayserispor, admite că ar vrea la un moment dat să revină în Liga 1 și să joace pe noul stadion din Craiova. 

"Sunt deja de doi ani acolo şi cred că după primele şase luni am început să înţeleg şi să iubesc ce înseamnă acea nebunie turcească. Mergi etapă de etapă pe stadioane de 30-40.000 de locuri. Sunt experienţe foarte frumoase. Te fac să îţi doreşti ca în acea zi să fi cea mai bună versiune a ta.

Momentan mai am contract în Turcia doi ani de zile, sunt foarte fericit de ceea ce se întâmplă. Nu mă gândesc la retragere. Am doar 29 de ani şi retragerea cred că o să vină pe la 38 de ani.

Rămâne de văzut la ce echipă voi reveni, dar cu siguranţă aş vrea să joc din nou pe «Ion Oblemenco»", a declarat Silviu Lung Jr. pentru TV Telekom Sport.

"Nu ştiu de ce mă întrebaţi mereu de FCSB, nu am avut niciodată vreo discuţie cu cei de acolo. Nu simpatizez acest club, aşa că nici nu îşi are rost răspunsul"
Silviu Lung Jr.

Vezi și: 

Romeo Surdu revine în Liga 1: "Vreau să le arăt tuturor că încă se poate"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
aius
aius  •  08 Ianuarie 2019, 12:34

Pai te intreaba de fcsb, ca de acolo vine tainul, si-i mai penalizeaza si seful cel mare !

deuxex
deuxex  •  03 Ianuarie 2019, 13:15

"Nu ştiu de ce mă întrebaţi mereu de FCSB, nu am avut niciodată vreo discuţie cu cei de acolo. Nu simpatizez acest club, aşa că nici nu îşi are rost răspunsul" - si ziaristii lup Peste prajit il intreaba iar si iar. 0 profesionalism din partea presei sportive!

kkkotto07
kkkotto07  •  02 Ianuarie 2019, 09:22
Postat de martinpen pe 01 Ianuarie 2019, 14:42

Gresit raspuns, sau rauvoitor si manipulator... Oricine poate vedea cine a condus Romania aici: http://enciclopediaromaniei.ro/wiki/Index:Guvernele_Rom%C3%A2niei Si atunci, de ce ai dat raspunsul asta ?

Crezi ca stie? Habar n-are cine sunt aia! 12 ani de guvernare 100% de dreapta am avut: '96-'00-Ciorbea, Vasile si Isarescu, '04-'08, Tariceanu, '08-'12, Boc si Ungureanu. Plus 2 ani de guvernare de uniune nationala. Asadar, 14 ani psd, 12 ani guverne de dreapta si 2 de uniune nationala. Mitul asta ca psd a guvernat si a bagat tara in haos de la revolutie incoace tine numai pt prostii fara niciun fel de cultura politica. Adevarul, crunt pt ei, este ca, tocmai in timpul guvernarilor psd, tara a mai miscat cate ceva, in rest a fost colaps economic(cu exceptia guvernarii Tariceanu care a fost ok).

Vezi toate comentariile (13)
Comentează