FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Situație de neimaginat în fotbalul românesc » Steliștii îi urăsc pe steliști! Ce se va întâmpla în acest week-end :O

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 12 aprilie 2018 00:00

Gestul din timpul meciului FCSB-Craiova o să fie continuat în week-end cu o nouă scindare a fanilor roș-albaștri: cei care au pus luni un banner la tribuna a doua vor fi pe stadion, ceilalți vor ține mai degrabă cu Academia Rapid, doar ca să nu promoveze rivala CSA.

E complicată situația Stelei ca urmare a deciziilor din instanțele de judecată, dar și mai complicată e starea suporterilor. Galeria stelistă s-a spart în câteva grupuri: pro CSA, fani ai FCSB și neutri, care tot așteaptă să se întâmple ceva care să-i lămurească și pe ei care e echipa adevărată.

Roș-albaștrii care o înjură pe Steaua!

Noutatea din săptămâna asta: cele două echipe Steaua vor juca pe Arena Națională la o distanță de 5 zile, ceea ce i-a transformat pe vechii steliști în rivali. Fecesebiștii îi văd pe suporterii echipei Armatei ca pe un fel de dinamoviști, adversari principali.

În timpul partidei FCSB-Craiova, câțiva membri ai Peluzei Sud, grupare susținătoare a CSA, au afișat la tribuna a doua a Arenei Naționale un mesaj: "14.04 Steaua București umple Arena Națională". Un promo la jocul CSA-Academia Rapid, programat sâmbătă.

Sâmbătă, pe Arena vor veni cei din Peluza Sud, autorii reclamei hulite de la jocul FCSB-Craiova, în vreme ce "Peluza roș-albastră" va vedea derby-ul Steaua-Rapid de la TV sperând că vor câștiga giuleștenii, pentru ca astfel să nu promoveze în Liga a 3-a CSA, echipa care le face concurență!

Detalii despre ce se va întâmpla în week-end la Steaua - Rapid și alte informații despre situația suporterilor steliști, doar în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
gicab
gicab  •  12 Aprilie 2018, 17:07

Cu regulamentul UEFA cum e clonarele?

7clonareal
7clonareal  •  12 Aprilie 2018, 14:25

Mia culpa am încurcat regulamentul UEFA cu legea sportului din România din anul 2000 care le interzice să joace într-o ligă profesionista .

rjka
rjka  •  12 Aprilie 2018, 14:25

Nu exista la UEFA așa ceva ori ce club departamentul poate sa joace asta se întâmpla doar la noi cei care nu vor sa accepte ca Steaua înseamnă CSA și din cauza banilor și interesul pe care al au televiziunile și alții ca nu vor sa accepte adevarul și normalitatea in fotbal ca fără suporteri fotbalul devine penibil uitati- va in liga de fapt liga comunelor interes scăzut al spectatorilor și telespectatorilor dar uni samantari care vin sa stea cu mâna întinsa la piperan nu ai ce sa le faci sa le explici o decizie judecătorească legat de palmaresul unei echipe iei știu una și buna faci ce spune becali adică fcsb .

Vezi toate comentariile (34)
Comentează