FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Situație explozivă în Liga 1! Consilul Director al echipei îi cere finanțatorului să renunțe la contract: "Dorim să punem capăt tensiunilor create prin modul în care a acționat"

Articol de GSP - Publicat luni, 10 decembrie 2018 18:51

Deși echipa vine după două victorii, 2-1 cu FC Botoșani și 1-0 cu Dunărea Călărași, situația la nivelul conducerii este una tensionat.

Astăzi, Asociația Club Sportiv Municipal Politehnica Iași a emis un comunicat prin care îi cere finanțatorului Horia Sabo, care ocupă și postul de directroul general al echipei, să plece de la club. Astfel, Consililul Director al ieșenilor speră ca prin rezilierea contractului să înceteze tensiunile de la echipă.

"Prin intermediul acestui comunicat, subscrisa Asociația Club Sportiv Municipal Politehnica Iași, reprezentată de președintele Consiliului Director, Leonid Antohi, face public că astăzi, 10 decembrie 2018, a fost înaintată adresa prin care se solicită asociatului Sabo Vlad Horia un răspuns cu privire la încetarea pe cale amiabilă a contractului de asociere nr. 396 din 08.06.2018. Pe această cale dorim să punem capăt, în mod amiabil și civilizat, tensiunilor și situatiei prejudiciabile create, atât la club, cât și în rândul suporterilor, prin modul în care asociatul, domnul Horia Vlad Sabo, a acționat direct și indirect prin persoanele pe care le-a angajat la club după venirea în asociere.

Se așteaptă răspunsul acestuia, cu privire la încetarea amiabilă a contractului de asociere, prin acordul părților, până la data de 11.12.2018"  Consiliul Director ACSM Politehnica Iași

Citește și

Continuă scandalul la nivel înalt la Poli Iași, chiar și după victoria cu Dunărea: ”E un simulacru, o făcătură”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează