FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Situație fără precedent la CSM Poli Iași: "N-au făcut niciun transfer, vă spun eu. Plimbă autocarul prin oraș ca pe Sfintele moaște, e o debandadă totală, ceva fără precedent"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 iunie 2017 11:16

Florin Prunea este aproape de a fi demis din funcția de președinte al celor de la CSM Poli Iași, dar afirmă cu tărie că are în continuare contract cu echipa moldoveană. 

"N-am primit nicio hârtie oficială, sunt președintele echipei. Dacă voi primi o înștiințare oficială, voi vorbi cu avocații mei și voi vedea ce e de făcut. Deocamdată, am contract până pe 24 iulie.

Este o situație complicată. Neagoe este antrenorul echipei, a făcut o treabă extraordinară în condiții extrem de grele, a reușit să aibă 15 meciuri fără înfrângere, performanță care nu cred că se va repeta prea curând. 

Eugen Neagoe mai are contract până pe 30 iunie. Omul își respectă contractul. L-au pus pe Bole, un băiat care n-a deranjat pe nimeni, să renunțe la salariul pe o lună ca să poată fi lăsat să semneze cu Ferencvaros.

La fel Țigănașu, un jucător pentru care am făcut eforturi extrem de mari de a-l lua. Este liber de contract acum. Se întâmplă niște lucruri inimaginabile!

La 17:00 este reunirea echipei, mai multe amănunte nu pot să vă dau. Vom vedea ce va fi. Eu vin la reunire mai mult să-mi iau la revedere de la băieți, dar e păcat ce se întâmplă și cum s-au comportat cei din club cu jucătorii",  a spus Prunea la TV Digi Sport.

Acesta a continuat tirada la adresa conducerii clubului, acuzându-i pe oficialii echipei ieșene de incompetență managerială. 

"Momentan, nu este transferat niciun jucător, așa cum se aude, sunt doar încercări de a da lovituri de imagine. Plimbă autocarul ăla vopsit prin oraș ca pe Sfintele moaște. Ăstia nu sunt sănătoși la cap! E un autocar reșapat, care a fost la altă echipă, s-au pus niște folii pe el ca să pară frumos și să mintă lumea prin oraș.

Autoritățile statului trebuie să fie atente. Părerea mea e că Primăria va plăti jucătorii cu sume modice, dar prin alte părți, pe la Tiraspol, vor plăti jucătorii «la negru». Autoritățile stau cu ochii pe ce se întâmplă pe aici, vorbim de niște investitori care știți foarte bine ce fac.

I s-a dat un drept de semnătură unei persoane numite Ambrozie, antrenorul naționalei feminine U17, acest agent 007 sau 009, un antrenor cu rezultate dezastruoase. Cum să aibă ăsta drept de semnătură, nu mai e lumea întreagă la cap? E o debandadă totală. E ceva fără precedent", a declarat Florin Prunea.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
447879162040617
Vasile Saracu  •  17 Iunie 2017, 19:52

Of Prunea bine că am scăpat de tine

1275069755938834
Remus Daniel Scutaru  •  17 Iunie 2017, 14:02

Mai bine plimbate tu prin alta parte domnu Prunea

superdaniel72
superdaniel72  •  17 Iunie 2017, 13:30

Oriunde ai fost, doar probleme ai facut, nu am uitat de episodul Craiova de acum 25 de ani, sau cit o fi...cind tot asa ai procedat,dar ca jucator. Parerea mea e ca nu esti ok.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează