FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME FINANCIARE

Situație financiară delicată la una din echipele Ligii 1 » Au găsit sponsori, dar ANAF le-a blocat conturile!

Articol de GSP - Publicat joi, 20 iulie 2017 19:21

ACS Poli Timișoara și-a asigurat o serie de sponsorizări pentru noul sezon, dar ANAF a blocat banii primiți de bănățeni din drepturile TV pentru sezonul trecut.

ANAF a blocat suma de 700.000 de euro pentru a recupare o parte din din datoria clubului, iar ACS Poli mai are în continuare de achitat peste un milion de euro.

Mai mult decât atât, clubul timișorean are de recuperat patru luni de restanțe salariale, dar și de plătit prima de 100.000 de euro pentru salvarea de la retrogradare, informează publicația locală tmsport.ro.  

În sezonul trecut, ACS Poli Timișoara a început campionatul cu o penalizare de 14 puncte: 6 dintre acestea au fost pentru neîndepliniarea baremului de play-out în sezonul 2015-2016, în timp ce restul sancționau datoriile clubului față de terți.

Chiar și așa, ACS Poli s-a salvat de la retrogradare după barajul jucat cu UTA și câștigat cu scorul general de 5-2. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează