FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - FCSB, 18:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Situație incertă înaintea meciului dintre CS U Craiova și FCSB » Încă nu a fost ales stadionul

Foto: Facebook/@CSUCOfficial
Foto: Facebook/@CSUCOfficial

Articol de GSP - Publicat luni, 23 octombrie 2017 12:25

Vali Argăseală, președintele celor de la FCSB, a declarat după votul pentru președinția LPF că nu a fost încă ales stadionul unde roș-albaștrii vor juca în deplasare contra lui CS U Craiova.

Noul stadion "Ion Oblemenco" nu a fost încă inaugurat și deocamdată nu se știe dacă meciul de duminică dintre Craiova și FCSB se va juca pe noua arenă sau tot al Severin.

"Încă nu știm unde se va juca meciul cu Craiova, azi am vorbit cu delegatul Craiovei. Poate vom avea noutăți după sendință și vom afla unde se va juca. Aș vrea să se joace la Craiova, dar dacă nu, probabil vom juca la Severin", a spus Argăseală la ieșirea din sediul LPF.

Arena nu are încă avizul ISU, însă Jandarmeria și-a dat acordul pentru ca meciul să se dispute acolo, iar LPF și FRF au inspectat stadionul între timp.

Meciul dintre CS U Craiova și FCSB este programat să se dispute duminică, de la ora 18:00 și va putea fi urmărit în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
ucv1948
ucv1948  •  23 Octombrie 2017, 16:56
Postat de gicab pe 23 Octombrie 2017, 15:49

Cât de curând vom afla ca stadionul are mari probleme

da , nu are pista :)))))))))))))))))))) ... caine p..r[[[ost ce esti :)))))

ucv1948
ucv1948  •  23 Octombrie 2017, 16:53

Pont pariuri ..... Patronul de la Botosani este omul fcsb-ului ..... Este fcsbist .... am castigat milioane la pariuri pe meciurile Botosanului cu fcsb ... am pierdut doar cand au facut 0-0 recent , atat de slabi au fost cei de la fcsb incat nu au putut sa o bage in poarta .... alt pont , craiova este capra fcsb-ului , am pariat deja 10 milioane pe victoria fcsb-uli .. rotaru , patronul Craiovei , a facut matrapazlacuri cu becali la anrp , este omul lui becali ,,,,,, cu dinamo rupem terenul , cu fcsb suntem mielusei .... tineti minte ce va spun , vb dupa meci

gicab
gicab  •  23 Octombrie 2017, 15:50
Postat de eugen76_pan pe 23 Octombrie 2017, 15:12

***

Fără înjurături nu-ți poți exprima gandurile?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează