FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Situație incredibilă pentru un jucător de la FCSB! Nu mai e dorit la club, dar nu poate fi dat afară

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 iunie 2018 16:12

Mijlocașul Vlad Achim, împrumutat de FCSB la FC Botoșani, se află într-o situație complicată.

Achim, 29 de ani, nu mai intră în planurile celor de la FC Botoșani, dar nu poate pleca de la formația moldoveană din cauza unei clauze de 100.000 de euro.

"Achim are încă un an cu noi, dar noi nu ne mai facem planuri cu el la Botoșani. E închis pentru el la Botoșani! Aici avem nevoie de fotbaliști care muncesc, care simt că este cel mai frumos loc din lume la noi. Vrem fotbaliști cu inima aici! Când ești deportat, împrumutat adică, nu ține. Așa a fost la început și cu Golofca!

Dar cu Achim lucrurile sunt clare. Am decis să nu mai împrumutăm fotbaliști tocmai din această cauză. Problema e că noi trebuie să dăm către FCSB 100.000 euro dacă el pleacă de la noi. Așa că e o situație mai complicată", a declarat Valeriu Iftime, președintele celor de la FC Botoșani, pentru Fanatik.

Achim a ajuns la FC Botoșani în iarnă și a bifat 11 meciuri în toate competițiile.

500.000 €este cota lui Vlad Achim, potrivit transfermatk

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
capca1
capca1  •  04 Iunie 2018, 08:59

Ăstra este mijlocașul ochit de MM pe vremea când juca la Voluntari. A și declarat că, pentru el, Sânmărtean nu se ridica la nivelul lui Achim !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează