FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Situație îngrijorătoare la Dinamo după plecarea lui Albin » Cu ce mare problemă se confruntă "câinii"

FOTO: Ștefan Constantin
FOTO: Ștefan Constantin

Articol de - Publicat vineri, 18 august 2017 10:09

Albin a părăsit Dinamo, dar niciunul dintre elevii lui Contra nu se înghesuie să ia numărul 10. 

Ce se va întâmpla cu numărul 10 la Dinamo? Orice asemănare cu echipa naţională a României este pur şi simplu întâmplătoare. La prima reprezentativă, în ultima perioadă s-a ajuns la situaţia ca numărul 10 să fie purtat de fotbalişti care sunt ţinuţi rezerve de către selecţionerul Christoph Daum, iar la Dinamo niciunul dintre elevii lui Cosmin Contra nu-l vrea.

După plecarea lui Juan Albin, tricoul cu numărul 10 a devenit disponibil, cea mai vânată onoare în cadrul unei formaţii nefiind însă o miză pentru "câini".

Nici măcar jucătorii care sunt produse imediate pentru export - Hanca, Nemec, Filip - nu şi-au manifestat vreo dorinţă în acest sens. "Guriţă" a declarat că vrea să mai facă transferuri, chiar dacă a ţinut să puncteze că nu se va grăbi, caută acum să aducă un decar care să fie mai util decât fotbalistul pentru care a insistat cel mai mult în această vară.

În ceea ce priveşte situaţia la celelalte contracandidate la titlu, numărul 10 este purtat de fotbalişti care sunt vedete la echipele lor de club şi care, cum spun specialiştii, pot face diferenţa. O singură formaţie din Liga 1 mai este în situaţia de a nu avea decar, FC Botoşani

CFR Cluj Ciprian Deac
FC Botoșani -
CSU Craiova Alexandru Băluță
FCSB Florin Tănase
Astra Alexandru Ioniță II
FC Voluntari Florin Cernat
CSM Poli Iași Andrei Cristea
ACS Poli Cătălin Doman
Sepsi Pape Thiaw
Viitorul Ovidiu Herea
Gaz Metan Ovidiu Bic
Concordia  Vasile Gheorghe
Juventus București Laurențiu Băjenaru

Poate fi Yoda următorul 10?

Cosmin Contra l-a dorit în urmă cu trei săptămâni pe Karim Yoda, 28 de ani, fotbalist pe care el l-a adus de la Astra Giurgiu la Getafe.

Fotbalist ofensiv de picior stâng, jucătorul care are dublă cetăţenie, ivoriană şi franceză, poate evolua fie ca aripă stânga, fie dreapta. Acum, s-ar putea redeschide discuţiile, fiindcă şi antrenorul a precizat că mai vrea jucători. Yoda ar putea fi deţinut în coproprietate de cele două grupări, Dinamo şi Getafe, care să-şi împartă şi plata salariului.

Karim n-a mai jucat din luna februarie a acestui an din cauza unui rupturi a ligamentelor încrucişate și este în plin proces de recuperare la Madrid.

SONDAJ GSP.RO

Cine ar trebui să fie viitorul număr 10 la Dinamo?
Următorul transfer 27%
Salomao 24%
Nascimento 21%
Costache 14%
Paul Anton 14
Voturi: 11.000

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  18 August 2017, 14:21

MUTIU - DUDEA , R.GRIGORE , ? , OLIVA - I.SERBAN , ST.FILIP - COSTACHE , (bawab , mahlangu , rivaldinho) , SALOMAO(nascimento) , NEMEC !!!

fangigi
fangigi  •  18 August 2017, 14:13

F Tanase, un decar mai mult rezerva!:)))

fanatiqs
fanatiqs  •  18 August 2017, 13:55

Wow, mari vedete decarii din Romania :)))) F. Tanase, Herea si alti minunati de acolo :)))) Singurii care mai misca ceva sunt Baluta si Ionita, atat.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close