FOTBAL  »  Superliga  »  ANGAJAMENT

Soarta "micului Balaci" stă în mâinile unui dinamovist: "Știe care sunt condițiile"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 iunie 2017 17:13

Andrei Ionescu (29 de ani) a prins doar 3 meciuri la FC Voluntari în acest sezon, mai exact 126 de minute, după experiențele nereuște de la FC Eindhoven și Ferencvaros.

Cel poreclit " micul Balaci" va rămâne în continuare la formația ilfoveană numai dacă antrenorul Claudiu Niculescu va dori acest lucru, anunță Dan Leasă, președintele lui FC Voluntari.

"Andrei Ionescu este un fotbalist cu reale calități, dar nu vă pot spune dacă o să mai rămână la noi. Voi avea o discuție cu antrenorul Claudiu Niculescu, iar dacă el îmi va spune că are nevoie de acest jucător, atunci o să rămână la Voluntari.

Dacă nu, atunci ne despărțim de el. Asta este situația. Andrei Ionescu știe care sunt condițiile de aici", a spus Leasă, conform Fanatik.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  18 Iunie 2017, 08:09

"Micul Balaci" l-a făcut presa, jignindu-l pe Ilie. De 10 ani e doar "micul", dacă nu chiar "nimicul"...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează